[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
羅白關鍵球然

羅白繼續進步

繼續右閘啦

佢最勁係令到成team 唔使換人都改變到戰術

右路由前到後都打到 有佢先可以343 433咁換 戰術上好重要
羅白關鍵球然

羅白繼續進步

繼續右閘啦

萬能插
Official | Rafinha will be out for 4 months

又傷咁耐
聽晚場波買重0-0波蛋

不了 1-0辛度絕殺疤狗
羅白關鍵球然

羅白繼續進步

繼續右閘啦

萬能插

當然拉仔肯走都好重要 如果係ag 邊會走上去補右翼
聽晚場波買重0-0波蛋

已經重注下盤 然左請綠帽dog去台灣格劍
羅白關鍵球然

羅白繼續進步

繼續右閘啦

萬能插

拉子羅白交叉走位 = 丹狗小花tikitaka
Official | Rafinha will be out for 4 months

Dklm
痴撚線 summer冇得training 加強
Mola mola

又傷咁耐

好撚橙
羅白關鍵球然

羅白繼續進步

繼續右閘啦

萬能插

拉子羅白交叉走位 = 丹狗小花tikitaka

丹狗小花d1-2真係明知佢地會咁做到防唔到 兩條友撚人四五個

又傷咁耐

好撚橙

又傷貢耐 肯俾細佬上位未
留意到有巴狗拎住成堆一線球星都冇榜首,竟然有資格笑山神?

又傷咁耐

好撚橙

又傷貢耐 肯俾細佬上位未

對巴黎343佢有正選仲想點
可惜
又要見多d AG了gg

但就係一有機會就傷呢
唉 DSE英文炒左
無心情睇波了

已經第三次考
今日去cu影相我都見到好多女女

cu 求其望都有靚女

你係疤定爆閘?
今晚洗唔洗開返個中立球迷區

利申 支持吾皇
Sevilla's manager, who wants to coach Messi, is close to becoming Argentina boss. He'll taker over from Bauza. It'd be announced soon. [ole]

Sevilla's manager, who wants to coach Messi, is close to becoming Argentina boss. He'll taker over from Bauza. It'd be announced soon. [ole]

奧萊報不嬲啲料算可信

奧萊報不嬲啲料算可信

第一次聽呢個報紙
聽晚場波買重0-0波蛋

已經重注下盤 然左請綠帽dog去台灣格劍

垃圾疤吾豬波刀偷笑
唉 DSE英文炒左
無心情睇波了

已經第三次考

我考左5次了
今次應該lv3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞