[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
我有踩所有人?
你地自己得閒無事抽佢水就得,我笑返美斯腳軟就唔得?

msn差唔多全勤,不過西甲有得休聖誕囉
尼馬咪得6-1發揮係水準之作,so9入得波多,但失幾多機會又唔講,今季美斯就算數啦,仲衰過13-14果年,大半季揀波踢

講到真係勁山好撚多咁,山單拖carry垃圾阿半季唔講?
季初你地吹到多多錢都要買ge比狗又放題喇,又唔屌得?
唔怪之得啲mon post狗覺得疤post咁好睇

鬧親交都係因為山狗就知山狗係害蟲
山狗已是過去式
要捧山狗但踩低美斯唔該轉去捧阿狗

BTW,我是咪認真左
講基奧特又係有趣,連續幾球都係山助攻,踢正前入少過後一格果個就大鑊啦

自己死入阿post問下邊個carry隊波囉
山狗已是過去式
要捧山狗但踩低美斯唔該轉去捧阿狗

BTW,我是咪認真左

自己爬文邊個抽佢水先啦
今晚又要深潛
聽朝兩個midterm
今晚又要深潛

潛乜鳩,贏硬
唔怪之得啲mon post狗覺得疤post咁好睇

鬧親交都係因為山狗就知山狗係害蟲

今晚又要深潛

潛乜鳩,贏硬

咁睇唔起祖記
今晚又要深潛

潛乜鳩,贏硬

咁睇唔起祖記

睇唔起你地多d,場場戴晒頭盔,開波前一致扮驚輸
今晚就睇清楚邊個係偽巴
今晚又要深潛

潛乜鳩,贏硬

咁睇唔起祖記

睇唔起你地多d,場場戴晒頭盔,開波前一致扮驚輸

等睇me地笑到最後去潛水
今晚就睇清楚邊個係偽巴

講真贏硬使撚睇咩
兩個亞軍廷神鋒已經加埋入你6球
又有神龍,巴狗入撚到咩,馬拉加都入唔到啦
今晚就睇清楚邊個係偽巴

Watch what happened when @Dynamomagician was introduced to FCB by @Betfair #MagicOfBarça RT to win a trip to BCN T&C

https://youtu.be/TTU5d2XWvx4
講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀
講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀

講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀

有人迷山迷到傻左 以為疤狗然到祖記
講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀

好撚過你d笠水垃圾,場場開波前奔喪咁打定輸數,預左輸就記得今晚唔好睇,費事o徙心機捱眼訓呀
講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀

好撚過你d笠水垃圾,場場開波前奔喪咁打定輸數,預左輸就記得今晚唔好睇,費事o徙心機捱眼訓呀

希望今晚唔好出Ag
連覺得自己愛隊會贏都唔敢講,仲有面自稱巴迷?
講真贏硬使撚睇咩

駁吾刀

希望今晚唔好出Ag

有自信係好事,但你嘅缺點係太有自信
連覺得自己愛隊會贏都唔敢講,仲有面自稱巴迷?

講真舊登嗰陣好似冇咁多呢啲句子
而家玩下玩下就日日幾句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞