[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
要輪換點都係主場打雞隊先換
而唔係作客輪換
除非你bench好似賤種咁又伊斯高又高華錫咁咪可以囉
而唔係作客輪換

唔同意
事實上馬拉加而家就係一隊雞隊
比起你之後要打祖狗X2 皇狗 皇家蘇斯達

呢場唔換等幾時?
個問題係Andre Gomes陀衰家而安蛇係照用無誤嗰下仆街
而唔係作客輪換

唔同意

呢場唔換等幾時?
個問題係Andre Gomes陀衰家而安蛇係照用無誤嗰下仆街

打狗定俾狗打
感動嘅係 蘿蔔頭好似有好大進步
尋日打中場都唔差
尋日打中場都唔差

琴日換左入黎右路都活躍左
特別換埋paco入黎佢成個中場去到左邊都見到佢
https://www.instagram.com/p/BSoY4HblYwA/
fifa都笑鳩山狗

肯認係狗咪幾好
而唔係作客輪換

唔同意

呢場唔換等幾時?

打狗定俾狗打

人地撚疤狗
尋日打中場都唔差

琴日換左入黎右路都活躍左
特別換埋paco入黎佢成個中場去到左邊都見到佢

羅白打翻右中咪幾好 升palencia解決羅白啦
https://www.instagram.com/p/BSoY4HblYwA/
fifa都笑鳩山狗

肯認係狗咪幾好

連馬拉加都數你地班球王兩粒都靜啦

南美霸主美斯琴日球地腳罰球勁撚到
唉唔想屌
好撚垃圾
要屌既對貝迪斯,拉科個兩場已經屌哂
唉唔想屌
好撚垃圾
要屌既對貝迪斯,拉科個兩場已經屌哂

季初已經屌晒
失第一球達屎隻腳痴撚左塊地
有一球冇啦啦衝出黎比人推過
今季季初柒足幾場
班屎忽膠層仲諗住續長約
逼走巴禾都算 你要個咁撚廢既長居正選
賤種有拿華斯 西維爾域高 甚至下體oblak moya都勁撚個呢條成撚樣chok樣整頭擺pose既垃圾

我唔想又要對一個膠龍10年...
巴禾單交易真係三輸
得一個贏,就係達屎
失第一球達屎隻腳痴撚左塊地
有一球冇啦啦衝出黎比人推過
今季季初柒足幾場
班屎忽膠層仲諗住續長約
逼走巴禾都算 你要個咁撚廢既長居正選
賤種有拿華斯 西維爾域高 甚至下體oblak moya都勁撚個呢條成撚樣chok樣整頭擺pose既垃圾

我唔想又要對一個膠龍10年...
巴禾單交易真係三輸
得一個贏,就係達屎

達係季中打得幾好啦,呢樣捉戰犯未到佢
笑山神,阿狗柒極都係遇強即屈,巴塞就對強隊又贏唔到,對d屎坑廢隊就輸埋,琴晚仲要成班人瀨黑哨,岩呀黑走對面條金毛個入球囉
笑山神,阿狗柒極都係遇強即屈,巴塞就對強隊又贏唔到,對d屎坑廢隊就輸埋,琴晚仲要成班人瀨黑哨,岩呀黑走對面條金毛個入球囉

好想知偉大嘅山神早兩個月除左足總盃打左兩隊南北聯賽咁上下嘅波贏過之外
對住其他隊又有咩表現?
打拜仁比人數
打西布朗屈福特都比人撚
打鏝城打利狗一定好好表現啦

巴塞輪換出事 唔代表山狗日日閪面做球霸好撚勁
佢連山寨王都做唔到呀
屌啲moon post狗好撚痴線

好想知偉大嘅山神早兩個月除左足總盃打左兩隊南北聯賽咁上下嘅波贏過之外
對住其他隊又有咩表現?
打拜仁比人數
打西布朗屈福特都比人撚

佢連山寨王都做唔到呀

笑死,拎住成堆球星3,4,5,7,8,9,10,11,14竟然輸艾拉維斯同馬拉加,然後笑隊二流英超狗
一係你直接話阿狗續個位秤,個個都勁過巴塞囉

https://lihkg.com/thread/192933/page/1?ref=android

面係人地
D爆閘狗真係好撚on9
死出去幫你地pair中堅執骨啦,斷左搵唔番呀

對住其他隊又有咩表現?
打拜仁比人數
打西布朗屈福特都比人撚

佢連山寨王都做唔到呀

笑死,拎住成堆球星3,4,5,7,8,9,10,11,14竟然輸艾拉維斯同馬拉加,然後笑隊二流英超狗

好人好姐大球星做咩要踢二流隊呀

因為球員本身廢囉 勁嘅睇咩二流隊

https://lihkg.com/thread/192933/page/1?ref=android

面係人地

收嗲啦爆閘狗
D爆閘狗真係好撚on9
死出去幫你地pair中堅執骨啦,斷左搵唔番呀

面係人地俾
係都要爆閘丟自己假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞