[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
咪撚學賤種d衰野啦

?

叫自己球員斷腳

嗰個都唔撚係疤嚟
一係就新會然

呢一年幾小上水姐
洗唔洗話我唔係疤
AG有邊一場係好波?
人地Dso起碼有4-5場好波
你AG憑咩上咁多場
我屌你老母安歷基

Denis 唔差 我覺得343 可以出佢打右
Andre Gomes 唔該速放

輪換試Alena 好過啦

Alena > Ag
Ag == 0
今年歐聯+西甲靠哂msn了 不要氣餒

快撚d幫你隻比比同華拉尼執骨啦,唔係死撚左咩

你講起執骨

比比好似真係裂左肋骨
比卻奧斯踢斷仲要
呢一年幾小上水姐
洗唔洗話我唔係疤

嗰個弱智

唔好怪佢
今年歐聯+西甲靠哂msn了 不要氣餒

快撚d幫你隻比比同華拉尼執骨啦,唔係死撚左咩

你講起執骨

比比好似真係裂左肋骨
比卻奧斯踢斷仲要

啱啦佢地咁鍾意自己球員斷腳,宜家有得執了
賤種和撚左
全世界疤都想全勝剩低西甲拎冠
屌你老母又係高美斯
都唔知屌安蛇好定屌高美斯好
今季雷鳩左巴塞十鳩幾次
你話抵唔抵屌先
仆街排乜撚野陣
搶分時期出24 21
其實出21同24係預左
拉B同老鼠屎都停賽,如果唔出24就一定要出蘿白,上場鳩白打足,今場抖硬,哥狗見包禾唔掂佢都識出光頭佬啦,你安歷基有眼見AG出15場輸14場,你照用佢為乜?你出Alena我都冇咁嬲
呢一年幾小上水姐
洗唔洗話我唔係疤

嗰個弱智

唔好怪佢

果然巴 我細細個就聽過佢個名
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢
其實出21同24係預左
拉B同老鼠屎都停賽,如果唔出24就一定要出蘿白,上場鳩白打足,今場抖硬,哥狗見包禾唔掂佢都識出光頭佬啦,你安歷基有眼見AG出15場輸14場,你照用佢為乜?你出Alena我都冇咁嬲

幫安狗含到雪雪聲
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

問題係一出佢就成隊啞火wo
今晚出發去巴塞去屌柒馬菲奧同a gomas
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

好多時最差都唔係佢

但佢幾時有踢得好過?
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

所以輸波就佢錯晒?
巴斯基斯條廢柴一場5-6下致命fail

琴晚黎講佢差過ag幾倍
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

所以輸波就佢錯晒?

所以我屌安歷基
加反AG
早段果陣 美斯一下killerpass比撚左鳩美斯
條撚樣又唔控又唔射 直接比人撞撚低 又點撚計

咁都係0-0和波,何來失2球

我唔係撑ag,係唔明點解輸波就一定係屌佢,垃圾馬斯影帝就冇人屌,而且根本就成隊都差
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

今場有大半隊人都係戰犯
但除左呢場其他人都會踢下好波出黎
ag今季正選15場輸左14場呀
一場睇得上眼既表演都無,咁都唔屌得?
以咁嘅狀態點作客祖記
留意到又係ag食晒死貓

今場成隊最差一定唔係佢

所以輸波就佢錯晒?

Me忍不住屌佢係因為咁多場加埋頂唔順
琴晚大部分players都on99 la

我唔係撑ag,係唔明點解輸波就一定係屌佢,垃圾馬斯影帝就冇人屌,而且根本就成隊都差

咁樣諗 世界杯你都唔會屌西瓜恩啦

成隊差要屌就唔係球員,而係教練,更何況成隊發瘟情況係今季已經變左常態,所以頭號戰犯一定係安歷基

至於點解要屌AG唔屌馬斯影帝,後兩個至少今季有一兩場好波,至於AG,我諗佢一場好波都未踢過,勉強講就係大炒些路迪嗰場佢打得幾好

咁樣諗 世界杯你都唔會屌西瓜恩啦

我真係冇屌
斜恩果球佢自己搶返黎,佢射失都係佢自己柒
幾次國家隊final美斯都fail,唔好成日用斜恩做擋箭牌

輸切爾達果場ag夠好波,達仔又派返,咁點計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞