[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
早段果陣 美斯一下killerpass比撚左鳩美斯
條撚樣又唔控又唔射 直接比人撞撚低 又點撚計

講錯失機會其實蘇9果下先最on9
早段果陣 美斯一下killerpass比撚左鳩美斯
條撚樣又唔控又唔射 直接比人撞撚低 又點撚計

咁都係0-0和波,何來失2球

我唔係撑ag,係唔明點解輸波就一定係屌佢,垃圾馬斯影帝就冇人屌,而且根本就成隊都差

咁樣諗 世界杯你都唔會屌西瓜恩啦

我真係冇屌
斜恩果球佢自己搶返黎,佢射失都係佢自己柒
幾次國家隊final美斯都fail,唔好成日用斜恩做擋箭牌

輸切爾達果場ag夠好波,達仔又派返,咁點計?

我不嬲唔屌希古恩
我屌迪馬,阿古路,同教練
竟然係迷山大戰反山

來來去去三篤屁

跪求勁垃圾山神幾班的msn對馬拉加入球精華+美斯國家隊捧獎盃照

跪求世界第一山狗英超歐聯捧盃照

陣閒人地又賴隊波廢

山齊士係廢架,不過直接贏左小花兩次咁

難怪美斯成日畀人抽水,唔多唔少都係因為你地無視佢自己好多時都踢得柒
球會同國家隊隊友都高其他人幾班,點知踢出黎又唔係真係勁好多
笑今季山神,都唔會係巴迷笑啦,美斯一樣對強隊隱形(用你地當中話山神對強隊冇貨交做對比)
so9就到2017先有返少少態,尼馬直頭揀波踢,最可憐就係用隊垃圾阿仙奴黎同巴塞比,靠抽山神黎幫自己隊柒波打飛機
屌奶星ag幫goal.com含埋
THE STATS THAT PROVE MESSI & EVERYONE ELSE WRONG: ANDRE GOMES IS THE NEW XAVI!

Andre Gomes has a higher pass completion percentage (94.57) than any other player in his position to have featured in at least six games. That illustrious list includes supposed midfielder maestros Thiago Alcantara (92.61%), Toni Kroos (91.43%), Marco Verratti (89.53%) and Barca colleague Sergio Busquets (91.47%).
屌奶星ag幫http://goal.com含埋
THE STATS THAT PROVE MESSI & EVERYONE ELSE WRONG: ANDRE GOMES IS THE NEW XAVI!

Andre Gomes has a higher pass completion percentage (94.57) than any other player in his position to have featured in at least six games. That illustrious list includes supposed midfielder maestros Thiago Alcantara (92.61%), Toni Kroos (91.43%), Marco Verratti (89.53%) and Barca colleague Sergio Busquets (91.47%).

橫傳王

橫傳王

向後傳我都100%啦
竟然係迷山大戰反山

來來去去三篤屁

跪求勁垃圾山神幾班的msn對馬拉加入球精華+美斯國家隊捧獎盃照

陣閒人地又賴隊波廢

難怪美斯成日畀人抽水,唔多唔少都係因為你地無視佢自己好多時都踢得柒
笑今季山神,都唔會係巴迷笑啦,美斯一樣對強隊隱形(用你地當中話山神對強隊冇貨交做對比)
so9就到2017先有返少少態,尼馬直頭揀波踢,最可憐就係用隊垃圾阿仙奴黎同巴塞比,靠抽山神黎幫自己隊柒波打飛機

美斯對強隊隱形都講得出
迷山迷到傻撚左

智利直接贏阿根廷兩次?都係靠射十二碼贏
場上隻山狗有咩表現大家心照
竟然係迷山大戰反山

來來去去三篤屁

陣閒人地又賴隊波廢

美斯對強隊隱形都講得出
迷山迷到傻撚左

智利直接贏阿根廷兩次?都係靠射十二碼贏
場上隻山狗有咩表現大家心照

迷山黨吹雞

橫傳王

向後傳我都100%啦

篇報導想笑撚死人咩
佢去打ruby啦橫傳咁叻
睇黎屌老虎回家係100%

埃及都返啦

埃及都返啦

屌老虎返黎做乜 都唔啱踢

埃及都返啦

左右兩邊其實都需要突破點
如果有屌老虎 新右閘就主打防守
蘿白頭就可以返中場
不過埃及仔就不了

埃及都返啦

蘿白頭就可以返中場
不過埃及仔就不了

Paco vs 埃及仔

埃及都返啦

大佬都返啦

埃及都返啦

大佬都返啦

柏度都返啦

埃及都返啦

大佬都返啦

柏度都返啦

野兔都返啦

埃及都返啦

大佬都返啦

柏度都返啦

野兔都返啦

巴查子都返啦

埃及都返啦

蘿白頭就可以返中場
不過埃及仔就不了

Paco vs 埃及仔

埃及對疤狗入兩粒

埃及都返啦

大佬都返啦

Ff下算

埃及都返啦

大佬都返啦

Ff下算

黎嘅機會 veratti 可以仲大少少過大佬

埃及都返啦

大佬都返啦

Ff下算

Me剩係想要大佬

埃及都返啦

大佬都返啦

Ff下算

Me剩係想要大佬

隻雞呢

埃及都返啦

大佬都返啦

Ff下算

Me剩係想要大佬

隻雞呢

又講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞