[魯營800勝] 巴塞隆拿球迷討論區 (186)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
Official: Neymar will face a 3-match suspension in La Liga for his reaction after receiving the red card during the game against Malaga.

抵撚死
自己攞黎

國家打呲

毒撚出到未

出dso 打左 如果毒撚唔得

羅白/dso 啦
再唔係真係so9 30m m?
343 就應該有個位比羅白彈出彈入
上年都係咁搞到皇馬失位

denis so牙 羅白
messi
咁囉

dso so9 羅白
messi
小白 拉仔 影帝 ?
utt pk 馬斯
達子
?個位放邊個先係問題
本來有samper 就可以推拉子去右邊
有埃及子就羅白打右
依家細佬傷埋有邊個夠頂
alena 試?
係出佢我輸都無悔

出到你講嗰個位 相信都贏硬
你數下手指先

國家打呲

毒撚出到未

羅白/dso 啦
上年都係咁搞到皇馬失位

messi
咁囉

Ramos sarcastically applauded the ref after his red card against Las Palmas and only received one game suspension before El Clásico.

心照啦呢啲野

自己攞黎啦
冇野好賴

講真 我唔覺得停三場係錯 尼馬今獲擺明自己攞黎
相反美斯國家隊停四場係有啲嚴重

國家打呲

毒撚出到未

羅白/dso 啦
上年都係咁搞到皇馬失位

messi
咁囉

Ramos sarcastically applauded the ref after his red card against Las Palmas and only received one game suspension before El Clásico.

心照啦呢啲野

自己攞黎啦
冇野好賴

屁馬自己唔成熟 做埋啲鳩屎野
拉膠有人照都係佢既事啦

國家打呲

毒撚出到未

羅白/dso 啦
上年都係咁搞到皇馬失位

messi
咁囉

心照啦呢啲野

自己攞黎啦
冇野好賴

屁馬自己唔成熟 做埋啲鳩屎野
拉膠有人照都係佢既事啦

好處係因為唔成熟先有火囉
但好多野都冇經驗

國家打呲

毒撚出到未

羅白/dso 啦
上年都係咁搞到皇馬失位

messi
咁囉

心照啦呢啲野

自己攞黎啦
冇野好賴

有可能當時旁証冇落report

抵撚死
自己攞黎

國家打呲

毒撚出到未

羅白/dso 啦
上年都係咁搞到皇馬失位

messi
咁囉

dso so9 羅白
messi
小白 拉仔 影帝 ?
utt pk 馬斯
達子
?個位放邊個先係問題
本來有samper 就可以推拉子去右邊
有埃及子就羅白打右
依家細佬傷埋有邊個夠頂
alena 試?
係出佢我輸都無悔

出到你講嗰個位 相信都贏硬
你數下手指先

呢個賤種Manzano今年搞到so無得打國王盃決賽,屁馬無得打打比,打比仲要係佢同個賤種hernandez hernandez拍住上做球證
呢個賤種Manzano今年搞到so無得打國王盃決賽,屁馬無得打打比,打比仲要係佢同個賤種hernandez hernandez拍住上做球證

捧得疤預左呢啲小動作
Jeremy Mathieu will start the game against Juventus. [md]

正呀
Jeremy Mathieu will start the game against Juventus. [md]

正呀

哇屌
威力勁過金仔粒彈

正呀

哇屌
威力勁過金仔粒彈

出24唯一原因就係馬斯打防中

應該係
最衰細佬傷
唔係應該羅白黎頂

應該係
最衰細佬傷
唔係應該羅白黎頂

一係ag一係煙,2揀1
屎黑廢
拉馬白

夢蘇屁
屎黑廢
拉馬白

蘿蘇屁

應該係
最衰細佬傷
唔係應該羅白黎頂

一係ag一係煙,2揀1

應該係
最衰細佬傷
唔係應該羅白黎頂

一係ag一係煙,2揀1

煙點都好過隻鳩美
煙起碼救過疤幾次(雖然炸死疤仲多)
丹狗

應該係
最衰細佬傷
唔係應該羅白黎頂

一係ag一係煙,2揀1

煙點都好過隻鳩美
煙起碼救過疤幾次(雖然炸死疤仲多)

ag無踢過一場好波
丹狗

叫丹爺過黎頂頂右閘得唔得
屎黑廢
拉馬白

蘿蘇屁

中左

digne 冇得頂中堅試下?

尼馬千祈唔好死扭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞