HKCC 2019-2020 討論區 [26]  光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
無證無據
信政府係咁上下
Totally agree with you
搵定槍手都得
唔放更好
冇錯
有無人知今日ik有無人番工
睇黎係同一個Lecturer
我都遇到
開名啦
如果有1、2就唔會放架啦應該
佢個recess係諗住睇下復唔復到課
你呢個問題要問下遲遲都未落決定嘅膠層
每天都要講句 我真係好鐘意HKCC呀

小弟愚見輕手d屌
add asm 請槍/對答案就會爆4?唔會 上個sem轉咗add asm之後 爆4嗰班人咪又係原本已經爆4嗰班 仲有真係唔會有咁多人請槍 十個話請槍九個係9up 呢度每一個都係你嘅競爭對手 撚化敵人係一件幾好玩嘅事

cc冇錢俾?你平時係咪合埋眼返學?cc學店嚟 每年賺到盡 每人派幾萬都仲得

online exam AB卷就會公平?online exam都可以有你所講嘅請槍 都可以同人對答案 幾個frd坐埋一齊同時做都得 除非你出到ABCDEFGHIJK卷 所以根本同add asm冇分別
不過都係suggestion,如果最尾大家都係負皮,唔該mon po staff唔好參考唔想比人屌
你話好多人請槍我又覺得唔太真
講真邊有咁多槍比你請呀
就算真係有槍手
我相信佢地嘅能力好難幫你爆到4
就算有咁嘅能力
都唔會咁有心機出盡力幫你
屍屍有過搞add. asm.嘅經驗
我相信今個sem再搞
評分方面可以做得比上個sem好
唔會搞到通街都係4

on nine exam?其實都可以成班一齊對ans
亦都會有你所講嘅請槍
都會有唔公平嘅情况出現
on nine teaching 質素差唔使講啦
大家有眼睇
lecturer hea 教屢見不鮮
亦會答漏某啲學生嘅問題
學生好難跟足進度
你話lecturer hea答唔到去邊?
佢可以一句叫你睇moodle就ko你

其實唔想exam最大原因係喺屋企上堂
環境令人難集中
屋企細爸要睇電視哥要打機
自己冇房 嘈到pk
點會温到?
你講既野完全同事實相反

自己追post睇下幾多人Diu assignment

又話手緊又話難 爆開4都比佢搞到收皮 你就話一大班爆4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞