HKCC 2019-2020 討論區 [26]  光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
繼續屌你老母清單:

鄧力恆

Erwin Lau

Kent Lam

陳偉強

Helen Yeh

Winfred Xuan

既然有咗屌你老母清單,當然要有埋好人一生平安清單。證明我哋喺高質嘅學生

好人一生平安清單:

Lo Ching On

好人一生平安清單:

Lo Ching On

Crystal Lee Yan Pui

Kimberly Tao

Mid term會唔會轉assignment?
開學就mid term 啲時間實撞到七彩
考完mid term 就既刻Final咁滯
你返嚟開學都係week 7 有排先final
佢應該係假設Week 12 20/4先復課
pre asm係咪即係自己設計對話然後再搵commu障礙嗰份?
係喎 自己設計嗰份係asmpre asm係百幾字就得嗰份
係week 2tut份note入面搵一個defensive 嘅communication style
再比2個suggestion 要用ch1237教嘅野
其實guide line有寫
有冇人staffing要搵groupmates?
Ching麻煩上色同整大啲字,方便下一位
繼續屌你老母清單

鄧力恆

Erwin Lau

Kent Lam

陳偉強

Helen Yeh

Winfred Xuan

Jennifer Leong

既然有咗屌你老母清單,當然要有埋好人一生平安清單。證明我哋喺高質嘅學生

好人一生平安清單:

Lo Ching On

Crystal Lee Yan Pui

Kimberly Tao

其實點解咁多人屌鄧力恆? 雖然佢上堂講野好鬼死細聲同1999。 但真心覺得佢好有heart,有野唔識問佢,超快覆翻你,我wts問佢功課,佢可以即時打翻電話俾你,又同你分析得好詳細。分數俾得緊唔緊手,都係睇你本身份野既quality姐, 自己本身冇底冇料又唔問,唔俾你低分可以俾邊個低分,若你問完都係低分,當我冇講
Helen yeh又唔知d人係到屌咩,上年俾佢教,佢人真心好,俾分kill? 係人都知hkcc既英文科唔係考你英文水平,而係考你勤唔勤力嫁姐。我果篇文寫outline俾佢,佢都好樂意幫我睇,大概果大綱是否make sense 。 之前上堂成日見d同學都係到訓覺又係到自己做自己野,佢就成日係到講”come on !A grade is waiting for you!” 係到鼓勵我地, 真心覺得佢好有heart!
利申:非打手 非學霸 但呢兩科A
衰d咁講句,成績差唔好樣樣都怪人,你付出幾多,米幾多回報lor
收皮啦,自己拿到高分就幫人澄清。
你俾人kill果陣咪撚出聲,因為實有人拎A。
Cap 自己個Grade出嚟
Lm
鄧仔係教中史咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞