HKCC 2019-2020 討論區 [26]  光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
肯取消group project未啊 高
好freerider真係好輕鬆
唔使諗GPA啲嘢
終於可以輕鬆下
嘩ching你好慘
咁又唔洗太tui 今年係咪又係做social enterprise?
Sor 唔記得左仲有電影 不過啲人多數揀社企
冇左 sor 不過呢份野真係要小心啲formatting 佢地好睇重呢樣野 尤其果陣我係Jennifer教 佢講到明formatting錯即刻扣分
呢科pj應該係讀過咁多科入面最易戈科....
上個sem 是但一份additional assignment 都多野做過佢(yr2)
自己做左佢算啦
佢地預左自己會入speed
讀asso純粹挽多幾年唔洗咁早出去做野
Line spacing, margin呢啲 同埋最好個written report加啲相係個word到 咁佢可以睇得舒服啲(不過你最好問返你個lecturer鍾唔鍾意
仲有,個appendix最好有咁豐富得咁豐富 等佢知道你係好俾心機做
安仔,請容許我向你示愛
HKCC清泉,各位見到安仔一定要reg
上足堂保你A以上
利申:安仔一生打手,巴
係呢一日一次,讚人唔怕多
我要用番兩個星期煲番啲片積左三個禮拜,應該積埋今個禮拜
係唔係可以草埋有機票換?
我應該換到武漢來回機票一打,你要唔要?
Financial statement, work contribution, 你揀邊到set up你間野(果陣我係google map cap張圖)
同埋可以整個figure列明邊個做咩position e.g mkt, accounting +個position既description

1. 所有Exam 立即轉做 Additional Assignment
2. 立即取消所有Group Project 轉做 Individual Assignment
3. 兩星期Recces 繼續照放
希望高層見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞