HKCC 2019-2020 討論區 [26]  光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
佢今個sem 教兩班中西溝
我見online寫15我應該夠15 不過唔夠直入u
有冇啲係背
報eapp到時就唔洗排咁長隊
近排出咗份通告話咩3月9之前 好似係 eapp報可以喺3月尾之前有機會拎conditional offer
不過我心諗 收十幾分都conditional offer?
hkcc多唔多跛腳一陣我呢啲十幾分嘅碌入去會唔會比人ko
conditional offer好似係 14分 5條2就得
到時會比timeslot你返去攞offer

其實嗰2個星期既recess firm唔firm架好想要個recess 啊
我都想知

多謝 Mon post staff! 如果無論survey result 係咪都係緊poly? 但其實佢地嗰邊都已經幾firm 聽fd講已經renew左schedule 所以大約幾時firm到唔想佢臨放先話嚟cancel呢個recess好緊要啊
都好啦,我試過上堂就直接唔教書,叫你有問題就問。
另一科就3個鐘堂,教100分鐘就走人,放書教每次教半課
邊個mon po staff
快啲爆料黎聽下

係囉,俾個recess 我哋啦,書又唔係教得好好多都要自己跟返,俾我哋抖氣啦,真係好辛苦。。。
最多我sd少封email叫院長你退學費,求你俾個recess 我,放我一條生路
唔要recess 填左100份 唔要
日日係屋企悶到死
可唔可以幫我做功課
冇recess你都係會喺屋企
想問禮拜日會唔會開門 畀我哋返去印野?
禮拜日好似唔開架
留言 #747 幫到你
recess推遲我暑假 無撚野呀

洗撚停咩快啲完啦
Sorry我係毒撚
有冇recess你都會喺屋企
唔係諗住cancel recess就會恢復返face to face呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞