HKCC 2019-2020 討論區 [26]  光復香港 時代革命

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
+1 定ching 有冇興趣一齊傾?
有冇人仲未交sem 2學費
想問幾時先要再返學
你覺得呢?
2號?
留個Tg?
暫時收倒City offer
@jsjenrrk
求收/換 Financial Accounting 書🙏🙏🙇

另放 Mathematics and Statistics 書

https://t.me/chungchung0303
想問ching介唔介意留tg?
因為我下年都想報city acct有野想請教你
以家tut 轉online quiz 唔知點解冇次無啦啦lag左 refresh 完得反幾秒做唔切
跟住我再做多次
佢個版面就寫話grading method: highest grade
有冇人可以話我知到底真正係計高分個次定係第一次做嘅落continuous assessment?
最快3月30
屌老母咩3月30號開學 返多個月就完Sem
佢3月14之後放 兩星期recess
所以3月30係week 7
想問係咪要填

今年因為肺炎沒interview,所以我可能沒乜有用的資料可以提供。
不過我識的都可以盡量答你
有冇人會用螢幕錄影teams 上堂嘅live ?
如有,請問你哋用咩程式錄影?
(利申唔係用MacBook)
無口罩啊屌 開乜撚嘢學
其實你都cap左個email出黎,佢都寫得好清楚...
我簡單翻譯一下

由24/02/2020開始:
(a)所有進入校園既職員/學生/訪客要填
(b)職員/學生過去14日去過中国,一返到香港就要填
(c)所有訪客要喺校園門口填hard-copy

最後一段唔譯啦,懶
B 同健康申報一樣咁on9
求解答OU報錯冇hon 已經比左留位費 轉唔轉到科
咩科要做quiz 仲要計分咁on9
Intro to communication 本書係咪一定要買?345蚊本好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞