[Uaena] IU 討論區 (34) - EDAM

1001 回覆
26 Like 12 Dislike

呢條裙望落真係麻麻地...
不過人靚著乜都carry到既...
佢都話係側面好靚
(因為正面真係唔多掂)

望下相就當去咗個展覽架啦...
好想認真睇下唔同時期滿月社長既相
電視飛得太快
強悍就唔岩睇
係直頭覺得劇情唔合情理,嗰種。
佢平時睇開咩劇
個竊聽設定係有少少唔合理 知安有d太勁
但套劇係睇個悲慘背景
其實佢係公司真係幾大膽。。。可以走去威脅個ceo
反而私生活就一直好細膽。。。friday男都唔敢反抗
LM
應該係因為公司無人知佢背景, 但係收數佬會搞佢阿嫲
加上佢有罪惡感。。。對冧左friday男個老豆
不過唔合理既係佢一直唔去報警。。。
除支劇同台劇,咩都有睇咁啦(點都睇得多過我)。不過都唔太關事。

我諗最主要係男女主角兩個角色嗰種因唔同事態而形成嘅「屈住」,在佢哋嚟講係代入唔到,亦所以變成(在佢哋嚟講)「唔合情理」。有時就係咁,某啲基本設定唔啱咀型,就無辦法,神片神劇都會唔啱睇。
如果用其他劇集同旅遊所見,可能係認為「報嚟都嘥氣」,所以先咁。之前有次去玩,行過明洞派出所,開住門,真係見到有件挨後+擺晒對腳上檯咁瞓晏覺...
又出md了
又出md了

新公司請多咗人就有晒藉口cap水啦
32000-35000 won 不了
32000-35000 won 不了

有冇誠意出乜班飯都會買架啦...
出件T 成本夠晒低呀! 唔係點叫做cap水

今次md個款 反而想佢出番上次演唱會hoodie
正喎 唔考慮價錢既話
明明hoodie先多人要 但就唔出 嗰次iutv其實iu都有話明明公司可以整多啲都唔整 結果冇藍色 灰色又賣晒
我覺得love poem果兩件著出去都睇唔出係iu既hoodie所以我都冇買

反而再之前件黑色幾好 不過我都miss晒
呢件T張圖我幾鐘意 可以第時著去con(有既話
有生之年仲有冇可能見到娘娘再上rm ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞