[Uaena] IU 討論區 (34) - EDAM

1001 回覆
26 Like 12 Dislike
你哋係咪冇人想要photobook 12/15/16我韓國fd都搵到有 就係搵唔到13年
反而想知炒價大約幾多 見過ebay有12嗰本都差唔多1700 嗰陣嫌貴冇買到 咩價先正常 有冇巴打知
12好似幾個網都見過,但都係過千
答唔到你 個價好浮動 但肯定過千 因為多人炒實貴啲 除非你識有fans想放 可能良心價會平啲
聽講黑膠都係咁炒返嚟 其實個數大約有二千隻 好少流出市面就係有班支那fans高價係韓國網站收返嚟好鍾意出po話收週邊嗰啲 結果個價就抬上去 中間又轉幾手 講緊上年11月個價都係4000hkd左右

開心大發現,搵到16
個價好襯本野 16000
https://www.instagram.com/p/B-GoRcPHudS/?igshid=5hjh7wne4dfv
原來之前去拍新廣告係代言三多水 今次真係飲水u 瘋狂飲啖水
就快變hello kitty咁咩都有得代言
之前先賣7000 宜家又升到要襯翻本嘢咁搞笑計過條數 根據我之前買過/見過 宜家買齊四寶加四本photobook大約都係16000鬆啲啫
巴打你儲成點?真係想買晒d寶物?
各位儲PB嘅巴打加油呀,入坑2年先買到13年PB,個陣買3000蚊到,大家唔介意就去閒魚搵下啦
差隻黑膠 唔係搵唔到 係我冇錢買之前幫人搵到隻全新冇拆6千幾嘅黑膠 千幾蚊嘅二手金磚 同15/16嘅photobook 我都差唔多收山
講開台灣都有人代購iu嘢 有心嘅上蝦皮search下 不過價格就有落差 同埋食水都深
一本13年3000?炒到咁高巴打都照買
見到有個台灣blogger寫知恩放昭格洞係Love poem演唱會歌單係暗示香港
到底係唔係呢 反正我是相信的

p.s. 昭格洞背景係80年代韓國學生運動時候用來對學生施酷刑同洗腦既地方
https://www.facebook.com/stevechung413/photos/a.170067379808452/400775156737672/
我信係
當晚聽到都呆左呆
竟然擺落歌單
原來有個咁既網,都算齊,連會員禮物都有
巴打加油 儲埋黑膠就會想儲齊其他碟,我計過IU全部碟連埋ost好似有6十幾隻
請問有冇blogger 既link
你哋買碟係咪會普通版 特別版都各買一隻 好似modern times幾個version 一諗起日文碟有成12隻就唔想搵 買死人啲初回AB
係呀勁喎巴打

我咩version都買晒
睇完起晒雞皮
我覺得唔係 印象中之前check過韓場好似都會唱昭格洞 唔知有無記錯
搵到2017係韓場會唱海外場冇唱
首歌應該係韓國ok出名但海外冇咁出名
真心想知有幾多ost 巴打可唔可以嚟多個collection分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞