[Uaena] IU 討論區 (34) - EDAM

1001 回覆
26 Like 12 Dislike

應該未齊晒
2009 Strike Love OST
2009 Queen Seon Duk OST
2009 Paradise OST
2010 19-Nineteen OST
2010 Road No.1 OST
2011 Dream High OST
2011 Dream High OST (Japanese Premium Edition)
2011 The Greatest Love OST
2013 Lee Soon Shin is the best OST
2015 The Producers OST
2015 The Producers OST (Special Edition)
2016 Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo OST
2018 My Mister TVN Channel Drama TV show OST
2019 Hotel Del Luna OST
2020 Crash Landing On You OST
https://youtu.be/YIlLyGl5j98
利申:首首都識
原來係有咁多 第一次見 儲咁多真係好勁係咪由出道開始就追㗎
冇咁早,我記得係09年Boo,Marshmallow時期
我係12 13 15咁一齊買
不過另外兩本平放俾啲巴打,
所以先呢個價者
想問下日文碟係咪仲有集new year’s gift 好似又係限量唔知幾多隻

係呀IU ONE
其實呢隻都好貴都要過千日專真係好唔抵買 出幾個version全部又四五百蚊起跳
仲要得兩三首歌
有邊幾隻係必買 見有啲係cd加dvd 不過啲相係幾靚嘅 同韓國風格又唔同
有邊幾隻係必買 見有啲係cd加dvd 不過啲相係幾靚嘅 同韓國風格又唔同

你問我實話隻隻都係必買
你問我實話隻隻都係必買

全餐是常識吧!
原來全餐加埋都好多隻
而家多左時間係屋企 終於有時間執下碟影下相
https://youtu.be/OBecbKbtcbI
娘娘學揸車啊 考牌喇
馬路炸彈
愚人節快樂
一個行路都唔識分左右既人點揸車
呢排咁環境,反而有時間學車...
4月1啊 唔好當真
正如我話今日生日年年都冇人信咁
愚人節生日有咩感覺 生日快樂
其實都冇咩感覺 多謝巴打愚人節快樂,身體健康呀
拎軚盤出黎果下笑死
仲要特登畫粒墨
一開始信左

睇到咁上下望下鐘

過左11點...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞