[Uaena] IU 討論區 (34) - EDAM

1001 回覆
26 Like 12 Dislike
google個條LINK入面有中文字幕檔
down完落黎用window media player 會無左字幕??
用Potplayer啦擺同一個file 個字幕自動port入去
搵到全新冇拆金磚同Real special兩隻天價碟 拆咗嘅黑膠都有一隻 全部喺韓國唔係我度 上嚟問下有冇人有興趣唔知係咪仲有人搵緊
Real special 有興趣
https://t.me/mj_1749275
想知real
其實唔全新都難搵咁
俾個range你 拆咗2600-2800 全新未拆4000up 貴到天價 佢新舊都搵到 呢啲嘢量力而為啦 唔好強迫自己買齊 我都冇買黑膠
俾個range你 拆咗2600-2800 全新未拆4000up 貴到天價 佢新舊都搵到 呢啲嘢量力而為啦 唔好強迫自己買齊 我都冇買黑膠

https://t.me/iucd1234

巴打我想搵隻cd,tg我丫,Thank you
細個小小都可能會係咁追
而家大個左買佢新出既就算
四寶係差REAL呢本 有D心郁郁
金磚 LF 黑膠都有

多謝巴打 好勁一直冇留意呢啲細節位 得閒check翻自己個隻先最緊要唔好中伏 如果咁嘅話買二手好過喇
多謝巴打 好勁一直冇留意呢啲細節位 得閒check翻自己個隻先最緊要唔好中伏 如果咁嘅話買二手好過喇

越係大盒D 邊位同角位越難包得靚....
但係目測始終未必係準既....
要靠手測先分到係未翻包...
文具舖買到嗰隻收縮膠同包新碟外層隻膠比係硬身D...
一摸上手就知....
如果上網買咪好易中伏 有啲仲要冇相無良商人重新包過未必發現到...呢個問題冇諗過 有冇咩可靠嘅途徑
想問EDAM個IG STORY 係投ASMR 同咩啊?
Live
ViuTV下個禮拜三8點半播德魯納酒店 一至五都有 可以電視送飯
如果上網買咪好易中伏 有啲仲要冇相無良商人重新包過未必發現到...呢個問題冇諗過 有冇咩可靠嘅途徑

可靠既途徑就係一出即買
買返舊嘢中唔中伏真係睇彩數架咋...
正面d諗比左錢收到貨又收到真野算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞