[Uaena] IU 討論區 (34) - EDAM

1001 回覆
26 Like 12 Dislike
點解呢排咁多員工結婚
如果自己結會唔會自己唱埋
「親友員工限定showcase」

原來有巴打收左
我岩岩收,估唔到DHL咁夜都派件
spotify係咪特登架
睇書巴
想問上面其他巴打買既係咩黎,我跟唔貼娘娘

上面果啲係娘娘EDAM網上商店賣既新產品
http://madeedam.com/main/index.php
哇突然積極左咁多既娘娘
講左咁多年終於肯出返d週邊
仲以為新專輯揾極都無
死啦要破產了唔知買咩好全部都想要
I U
https://youtu.be/O9e2oZXEKW8

睇comment睇得好開心
fan color 呀....
重發現埋畀人開咗屋企地址,so9sad~

話時話,是咪應該係啲人早兩個禮拜睇完mNet個TMI News估到?嗰集講「住宅最豪男女偶像top 7」...
重發現埋畀人開咗屋企地址,so9sad~

話時話,是咪應該係啲人早兩個禮拜睇完mNet個TMI News估到?嗰集講「住宅最豪男女偶像top 7」...

應該係之前搬屋同仁娜住埋同一個屋苑嗰陣俾人爆咗
吖又係喎,知道寅娜姐住邊就等同知埋師太住邊...
namu wiki 已經冇左個住址 Delete得好快手
不過都已經有好多報道

令我諗起純信同申代表呀.....
話咁快已經7年...嗰陣重未調職,屋企重未裝修~
今時今日好想佢兩個再拍劇做男女主....
但係唔好再拍狗血劇...
曹生9000萬won一集,師太宜家怕且都2000-2500萬won一集,好重皮~
曹生9000萬won一集,師太宜家怕且都2000-2500萬won一集,好重皮~

想當年50集....
片酬一定平到核爆...

不過如果真係合作到,又係一大賣點黎
嗰陣師太係第一次擔正拍劇 idol,一定平到裂,可能都係一二百萬won一集 (傳說中前年蔡秀彬拍正regular 16集個價嘅一半左右),曹生嗰陣雖然已經係音樂劇嗰瓣出晒名,但響電視、電影都係新,而且套嘢係周末劇,怕且至多都係500-600萬won一集。再多就出唔起~

話實故劍重逢係幾有gimmick;舊年秀智同李勝基嗰套已經係啦。唔係有呢個賣點,收視應該得返一半 (人我ok,係套嘢唔覺好睇)...
嗰陣師太係第一次擔正拍劇 idol,一定平到裂,可能都係一二百萬won一集 (傳說中前年蔡秀彬拍正regular 16集個價嘅一半左右),曹生嗰陣雖然已經係音樂劇嗰瓣出晒名,但響電視、電影都係新,而且套嘢係周末劇,怕且至多都係500-600萬won一集。再多就出唔起~

話實故劍重逢係幾有gimmick;舊年秀智同李勝基嗰套已經係啦。唔係有呢個賣點,收視應該得返一半 (人我ok,係套嘢唔覺好睇)...

學你話齋而家佢兩個都貴到飛天...
拍到既話應該加好多植入式廣告先補得返條數....
好似而家嗰套 the king 咁...
d廣告多到我都唔知睇緊乜...
金高恩正呀,但李敏鎬就真係不了...
同埋感覺個編劇技窮:某程度上覺佢係想將以前《繼承者們》同《鬼怪》各抽一啲元素出嚟,再左補右補啲穿越呀懸疑偵探呀反日呀,炒埋一碟,結果得個「怪」字。尤其抽日本水抽著火水,畀人兩邊插,抵死...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞