Fedex 話3m 7093 係戰略物品喎

498 回覆
20 Like 319 Dislike
3M Lot # 應該係咁睇
08係廠NO.
06係生產年份
15應係WEEK, 唔太記得
咪講緊唔夾住用既話單用就冇用囉
萌塞到
你會唔會豬嘴直接上7093直接用呀?
好彩呢八個月冇遇過你呢挺人 唔係死撚咗了
7093係防水版2091 防晶體唔防氣體
你又拉埋2097黎講
講咗8個月 點解仲有咁多人分唔清

tg主要既催淚成份係particle嚟,p100等級濾棉(即2091, 7093等等已可隔絕大部分,但係仍然有機會聞到少少味 / 吸入有害氣體

所以呢個時候再加6003,6006等等有機蒸氣濾罐 就可以完全防tg,或1個綜合罐(6092x)就方便d

所以7093係絕對防到tg,只係仍有機聞到味/吸入有害氣體
過晒
新個D全部有印埋生產及到期日
得LOT NUMBER一定過晒期
咁random 嘅
有啲人話雖然好遲但都收到貨
有啲人又話等咗好耐
其實7093係擋到好大部份TG
因為TG散開係空氣中極大部份已經冷卻成為微細晶體
P100已經擋到好大部份,只有極近距離6006先會發揮作用(減煙)
因為6006係擋STEAM類,即係岩岩係TG殻入面走出黎未完全冷卻既氣體TG
未有水炮車之前基本上換4-5次P100綿都未洗換6006
而60926其實係成本好高既OPTION黎
因為入面既P100綿好快會滿但擋氣體既罐仲有好大容量
而且好早期其實有手足做埋問卷,跟番KEYWORD揾應該會揾番D 問卷
https://www.google.com/search?q=%E8%B1%AC%E5%92%80+%E5%95%8F%E5%8D%B7+6006+lihkg&oq=%E8%B1%AC%E5%92%80+%E5%95%8F%E5%8D%B7+6006+lihkg&aqs=chrome..69i57.10003j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
如果P100/有機氣體只能2選1一定係P100
而你講既只用7093/P100擋TG其實係真係做到
早期資源未有咁多果陣好多人都係咁樣用
7093的確應付到大部份面對TG既狀況
冇錯
但呢個只係惡法另一個玩法,佢真係捉人入口7093冇申報上到高院係輸鳩硬
但重點係用番黑警鳩拉果套黎玩你
法庭程序時間同錢仲未計黑警拉48大把野可以屈
宜家做緊既就係用借白色恐怖黎係香港播毒
斷緊市民對抗政府有心放毒黎殺香港人既後路
根本由頭到尾都唔關7093岩唔岩資格既問題
係正苦有心殺市民封後路
屌原來已經有人留左REPLY
我都好好奇點解8個月仲有一大堆人對豬咀0智識
係港豬定"淺黃"
幾多
哇 咁多

anyway, 林鄭死全家。
可以可以直接寄香港,不轉機
過期喎巴打,080615,姐係06年8月製
1月尾係Amazon 訂左12對
仲要似賣過期貨

好彩cancel 得切
間野叫fifty off?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞