Fedex 話3m 7093 係戰略物品喎

498 回覆
20 Like 319 Dislike
我都二月頭訂,14號由備貨轉發貨,15號收到貨
平價買到6200
自己上網睇7093 spec
如果唔加6006
你咪試下淨係裝7093 去防tg 囉
試完再出黎報告一下
擺明成班半年來都係睇波咁睇,連冷氣軍師都唔係
咁管有7093又犯唔犯法?
想知有咩係醫療物資

我早排喺AMZ買, 個packing係咁

佢上面係得個墨水印, 080615, 用酒精抹係抹得甩

除豬嘴時用酒精抹係聞到酒精味, 但隔離有人食煙係聞唔到
用咗一個星期, 未死得住, 但真心不安
幾多號寄?
口罩同其他防護裝備都係啦,我估尤其有D需要用特別物料,好似 Tyvek 嘅防護衣,唔係可以用其他物料代替。其他比較多用途,其他行業都要用,例如眼罩,清潔用手套等,或者冇咁多限制。我估啫。
不過,D緊急法例係好廣泛,聯邦政府係隨時可以話包括某樣野,好似上面我講冰塊咁。
佢係AMZ第三方retailer, 頭先睇見到有人買左同一lot, 佢話係08年生產
出入口管制條例針對既地方係關口。
單7093=P100
防唔到Tg
要加600X先防到
咁單7093的的確確防唔到tg
你咁aggressive都係防唔到
係咪有啲嘢掉轉咗
因為6006唔防水 7093/6035防
啱消防隊/反警嫂用 所以先會一齊用
如果唔係直接上7093得啦 貪佢夠重咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞