[PolyU]紅磚大學討論區(20)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
同問
伏到仆街 你見有廿幾個vacancy就知咩料
有冇人有上elc1c04
hea撚到
每星期3個鐘堂2個半鐘都係分組討論
入到去討論又9成時間冷場
1a04
但係啲零星嘢全部送分咁濟
上google search完再paraphrase下就幾高分,我全部都係咁,parti攞足哂,final成條copy上google就有答案,midterm得6分一樣A左
Intro psycho B+ 值唔值retake 上 A+
A range好闊,唔知要點先A+度,識人8成到尾,差唔多9成都冇A+
如果我已經讀咗科Car A, fullfill咗 requirement, 之後我又再reg多科Car A, 咁係咪可以計落free elective到?我去estudent個subject taken checklist, 佢將我個兩科car A都放係Car A個欄,free elective個欄繼續係乜都冇,代表佢唔計我個科extra carA係free elective?
要做五日 0830-1730嘅service 去唔齊即fail 仲要有一個service地點係元朗
無啲咁嘅事
有冇人有讀/讀緊CC1C04P?
上完lecture 2 感覺workload 都幾大
想知car科讀香港政治有冇伏
你讀完再同大家分享有冇伏
gec?
Year 2 表示對搵intern 完全冇認識 正常係咪做summer intern ?spring 嗰啲撞曬上堂時間係要apply gap sem? 姐係要defer?
唔想上tutorial 睇文同人discussion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞