[PolyU]紅磚大學討論區(20)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
大家覺得仲有冇可能有summer sem?
我阿sir話冇
聽日係咪開得學?
何謂開得 仲Online緊
拉把因武肺停開,但可以網上留書返去自取
有冇人放company law書 14th by Vanessa Stott
有內部消息指 哩兩日會公布上課詳情,recess period會由現在2 weeks 縮短到 1 week 🤘🦸‍♂️
消息是否真實?
1 week之後點?
有冇pf?
即係之後會繼續online teaching?
仲有冇summer sem
唔想defer
岩岩professor話休息由2星期變1星期,
然後繼續online teaching直至face to face係可行
白白浪費成個summer 冇得追credit
講真 Poly應該考慮埋呢樣嘢囉
其實7月開summer sem 我都ok不過d professors一定唔肯
發現online teaching仲多野做
想late drop科car,係唔係send email比lecturer就得?
多咗啲文同video要上堂前睇 一個星期要坐最少15個鐘上堂,又睇文又做assignment,頸椎同屎忽都唔使要
係,有啲科好講求practical,坐喺度聽佢鳩噏都唔知做咩,有啲就甚至成堂lab堂冇咗
我哋啲lecturer 會錄啲practical skills 片 好清楚 正過平時 利申 平時practical 果陣只可以企最後 乜鳩都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞