[PolyU]紅磚大學討論區(20)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁都好少少
不過管理層都係要屌架喇
又冇pf 又唔回水
住公屋無房 係廳到上堂
自己上學校email睇啦
cap晒上嚟成條金剛棒咁
如果佢話個 award classification 唔能夠準確反映出學生既真實情況 咁佢set個pass fail科既上限都好啊 例如比你最多2科轉pass fail 其他letter grade 都好過依家咁樣
睇哂封email好似冇交代退錢
到時上上下堂叫你打少陣機
屌你老母咩poly
教書教到1999
班傻閪電腦都唔撚識用
教到一pat屎咁
讀條撚咩

之後考試test安排又on99
改完又完
學生點準備
佢地預你open book唔駛溫
邊個諗出嚟
可能佢唔想連續2個sem都pass and fail?
conduct on-campus examination
做野還做野讀書還讀書,我遲d點做野撚到學校理,總之依加個環境我就係好難讀到書,比返個campus我,比我日日摺拉把我爆硬4,一句講哂pass fail thx
返工收錢 讀書要自己嘔錢 學生唔可以有要求咩
保得住summer sem 但其他安排差劣
全online teaching又唔退錢 PF 又冇 revision period 又冇 校方藉口又多多
你肯定online learning 同face to face 係可以100% 如實反映學生performance?
Lab 仲搞笑 考完試先再做?考完咁我仲做lab 為乜?
Mid-term 又點算?有d lecturer 話online test 加拍片send 俾佢留record
你肯定放個cam 錄住自己test 係一個好solution?
Test test 下要去洗手間點算?bb 舉手再利益申報?
屋企低層多躁音又點算?我應該返學校test?
Presentation又點算?我應該戴口罩返學校做online present? 定係就咁落街就咁搵間靜靜地既咖啡室present? 咁我應該戴住口罩present? 定除低口罩show face present? 如果我戴住口罩present 咁不如淨係開咪present 算啦?
Exam 點算?當學生曉飛?online learning 一完即刻返去exam?
summer sem咁樣返唔返到intern
SU都唔知點樣同學校傾
原意係俾啲人飛返嚟上堂,依家recess完都係online teaching,都唔知要嚟做乜
不如cut咗佢俾多個禮拜我地温Final
學又無得返
Pass Fail又無
實爛grade爛到仆街
Poly好波比兩日溫書 然後又唔比pass fail怕反映唔到學生真實能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞