[PolyU]紅磚大學討論區(20)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係wor
屌唔想online exam寧願take risk翻去做卷online一係難一係轉asm,花費既心神多過溫書考試好多
你冇朋友組隊?
同問
有 但我寧願自己溫,溫完考因為組隊我都係依然會溫曬,而題目難度又升級咗
仲有啲essay asm簡直係shit,又難又要諗,組隊都冇用
poly派嗰個係面罩定口罩 ?
所以佢part 2咪話叫d lecturers考慮用其他形式代替翻poly考試囉
Check mail啦
係face shield
咪之前新聞賣個個
Poly好似用3d print整
3寶人表示乜柒都未溫過就要mlid term
你year幾
做完WIE未
22點會高過近幾年1分 最多咪meet左median
想報marketing
睇過Median 都係21
咁大概呢個分會唔會好危
正常黎講應該冇咩問題 但今年難講
係啊 所以仲未夠膽quit住
之前Send咗email比嗰邊department programme leader但係未覆
好驚有個萬一就書都冇得讀
醫療科表示有大陸人係班上 但班老師戇鳩鳩仲迫人返去上堂考試考mid term 積極face to face teaching咼 我屌你老母啦 咁多人中武肺點解唔係你班濕鳩老師中
高層表示:話撚知你地班local生死 我班內地學生要返香港復課 先儲到居留時間架嘛
想問下而家late drop係咪所有科(包括pre-assigned subj)就咁扔封email比department就drop到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞