行山銀行CPD 誘導轉保 呃鳩d客

371 回覆
360 Like 3 Dislike
講得好,仲有你自己到數都無用,分行唔到數都捽死你,問題係趕走曬d人,好多分行都係幾丁友頂成條行數,人手少但分行數唔會減,你爆幾百%都無用 ,照樣捽到你死,唔通高層期望住 請少幾個人,人工比少d,可以捽到每個人都要爆幾百%?
Target本身大,咁既市況做得到已經好辛苦,但一句分行唔到數,比個天文數字既分行target你叫你跑埋佢,其實分行target可唔可以因人手而減? 好多分行得幾個人 幾份糧,要跑多自己幾倍數,望住分行得幾丁友,真係唔知可以做咩
跑唔到咪算 炒咪做第間銀行 再衰都無行山咁19
30個call止唔止
小熊來電真係block左好多恆生call

明明我最多只係hsbc 戶口
要跑數的 不如直接出去做保險sales 算 自己生意

依個時世 個個都知 銀行 地產都借啲e 炒人姐
你個人黎講achieve target 100%,分行唔到數,都係要OT打call打到8點9點,都係要俾人捽,都係每日俾人問候
一日要約 8個appt

點樣一日見完8個客,接埋walk-in,之後再打埋聽日個8個appt?
我想問行山有冇減target
我支銀綠人減60% 紅人減50%
同埋依家冇咩點卒I&I ,都係卒下d ebanking bocpay 呢d19野
有減 但仍然要你back to business mode
捽得勁過1月
呢個市況 應該生意唔好喇嘛
依家分行人流多返,條數無得唔到
屌你啦
有人問CEO 會唔減target,佢話target響之前三年計劃決定咗,唔會減。
又跑數
Hello
下個星期出大水,應該都無咩人遞信,果市咁差
個市差?!班仆街高層唔撚知啦日日卒到班sale屎嘔血,各行各業都執笠裁員,客連份工都無埋,客又怕死唔嚟銀行 ,分行又無walk in,靜過鬼,仲要迫人賣保險,CLS 日日call晚晚call ,call到d客都嫌煩。
卒到日日保險都有幾百萬,話要追返啲數。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞