行山銀行CPD 誘導轉保 呃鳩d客

371 回覆
360 Like 3 Dislike
屌 想拎番d錢都唔得 仆街....
咪叫你退保拎錢買多張單囉
搞到你筆錢有排都回唔到本,仲要蝕住錢退,無限期供!
到你拎返你當初俾既本,都蝕左十幾廿年通脹啦
原來同佢阿媽獅子銀行一鳩樣...

我可能已被佢地呃左十萬蚊了
供三年,第八年先多千幾
到你擺到尾,最多都係多幾萬,十幾年呀,做定期都唔會咁蝕
呢單野唔係出哂名嫁咩?
近呢年勁多rm走就係因為俾人秋後算賬
你班死仔係咪想搞到行山銀行個6條傻鳩永不翻身呀
樓主例子係商業慣例

我舊時做寬頻仔,公司話收到投訴要扣佣

一次係我同學單

一次係我媽媽張單

我話你哋屈人扣佣都唔查撚清楚

啲人為錢係無道德,慣常推啲靚去死
畢業果陣做左幾個月fst,見唔對路即閃
想知多d
愛人生 儲蓄保險係咪有伏?
一班MT搞到行山銀行越爆越多野!
成間銀行文化戇鳩都爆
懶係本地歷史悠久
入到去呢個叫阿哥
嗰個叫阿姐

Product又廢
Return低到仆街

最叻同大陸客講你唔開張單就開唔到戶口
簽blank form都成日見

利申:聽返嚟
想問下其實同純人壽有咩分別?連埋儲蓄唔係著數d咩
人壽單
你班死仔係咪想搞到行山銀行永不翻身
留名
伏撚到仆街
朝早con call麻煩你要比返工時間早15分鐘返到公司
夜晚收工con call就7點8點話知你
每日OT三兩個鐘係常識啦
開con call d野日日重複又重複
你今日有數,就係你勤力,心態好又肯做識把握
你今日零,就係你冇盡力,總之冇數呢,就一定係你依個sales問題嘅,一定同公司冇關嘅

仲好笑呀 屌到冇野好屌就會屌話公司有出糧俾你喎點解你今日唔交數呀 不如當你今日放假啦 乜公司轉左出日薪咩

成日話客情客情 多d關心d客 當佢地係朋友咁need base selling 我呸啦 need base就係依家要cash呀你鎖住我d錢托柒咩

啲客戶經理又係慘 升到三萬點又叫個客入市 跌到兩萬點又要叫個客入市 大佬呀唔好咁痴線啦

Treat 乜9野 customer fairly
開compliance 就問你假如係你屋企人你會唔會咁sell 如果唔會就係你對客唔公道???救命呀真係撚on9呀

叫d sales努力排除萬難搵生意 再請班人返黎周d sales點sell野 好識玩呀 錢就公司袋袋平安On9到冇人有

利申 借朋友ac上黎圍爐
係想班管理層負責多d😂
管理層離左地一段時間好難理解民間疾苦
錄音只係保障班管理層
管理層呢?除左叫人break zero推人去死仲識唔識其他野係呢個市況出黎承擔責任丫
利申:同事借acc幫舊同事發聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞