行山銀行CPD 誘導轉保 呃鳩d客

371 回覆
360 Like 3 Dislike
行山 不了
依家仲要分行做埋call center啲plan,要你打俾啲客電話sell plan,即係變相要你瘋狂打call做埋call center果份,日中要你見客放工要你打call,日日無收工
聽batchmate講winnie姐哩排日日con call捽數,要啲同事每日打夠幾百分鐘call先收得工,個盤三四日就打晒,每日番工無收工
勁呀,不如叫佢示範一日啦,人工咁高,一定有能力做到好好既示範
我都好想見識下,自問小弟無咁嘅能力
區區高層都係咁,打到幾夜都好 你死你事 ,佢自己有數就得 ,佢自己唔到數,你點都死條數比佢
呢d 無問題啦,正正常常
真係仆街嚟🙄
因為back office難入
Referral 卒唔停
數都卒唔到
大家今日幾點收工
Hike bank
後勤多b仔過前線嘅行山bank

邁步人生
聽到都興奮!
日撚日兇9人 唔到數就聽call lock 開會 review pipeline adhoc role play 真係學到好多野 又fruitful
Call客關心客d客都嫌你煩啦
其實識唔識計數
一個盤600個客 一日打30個
20日會打完
冇興趣就係冇興趣唔買就係唔買你再call我我blk 9埋你
啲主管個腦生喺pat pat度 為求捽數不擇手段
人工加果雞碎咁多 target就幾倍起跳
唔到數嘅同事一定有職升有人工加
爆數同事就相反 因為一定會搵野捉你再扣你bonus
數就淨係會捽爆數果啲 公平咩
明明6點放工大量分行晚晚留到人8點9點先俾走 美其名call客review實際上折磨人 唔知啲高層係想見報定上勞工處呢

代fd post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞