行山銀行CPD 誘導轉保 呃鳩d客

371 回覆
360 Like 3 Dislike
紅利分保證 同 非保證
非保證個part 係攞唔足
以前15pay15 仲要用月供個啲客,個撚個拎錢都屌到反艇問完保險部個數我自己都不敢相信,口震震覆返個客,個客聽完呆左,我同佢dead air左幾秒,空氣好似靜止左
問過好多人
好多fresh grad開出糧戶口
都比行山職員 氹買5年儲蓄計劃
好多新仔咩都唔識就落搭
好有畫面 啲回憶返晒黎
行山銀行出名仆街架啦
D職員偷曬D 客資料賣去比D中介
幾次收到D 中介有曬我係行山銀行D資料係度扮行山職員
呢間銀行真係永不錄用
打去投訴反而叫我提供相關職員資料
我知就唔洗打上黎查啦,十足十黑警
己轉會CITI
職員咁既操守同埋處理投訴既人咁既態度
都唔洗負責任?
己經係個客比人盜取資料
跑唔到數咪開始唔老實囉
師兄好熟行情喎
please break zero🔥
Please break zero 🔥
Keep up the momentum 🔥🔥
Walk the talk 👏🏼👏🏼
Please make sure you have enough appointment for tomorrow
最戇尻真係唔比人放工要人打call! 痴撚線!
前排行山打黎sell我意外保 講到好肉緊 最尾都cut佢線 行山銀行d sale 煩過系 已經block左好多個
點解今日冇數?
幾時會有數?
你覺得點樣先確保到聽日會有數?
你覺得幾多個appointment先有一個closing?

同我出去打call,記得聽日要追番今日條數
Send個pipeline俾我,我聽日會聽番錄音,約唔夠唔好走
推 比更多人知
記得interview 個時個manager 同我講恒生好著重image
結果呢
好慘
頭先同個做過行山管理層的朋友食飯,聞說高層視行山為退休勝地,所以基本上除了 sales 外,其他人根本無心去做。

點解大部份人可以無心做都可以生存?好似 就是因為靠形象 + 班 sales wor
一睇就知係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞