The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike
最尾maggie個段讀白,流曬眼淚!
miss u Glenn!!
"We were trapped. Glenn didn't know you, but he helped you. He put himself in danger for you. And that started it all. From Atlanta to my daddy's farm to the prison to here. To this moment now. Not as strangers, as family. Because Glenn chose to be there for you that day a long time ago, that was the decision that changed everything. It started with both of you, and it just grew. All of this. To sacrifice for each other. To suffer, to stand, to grieve, to give, to love, to live. To fight for each other. Glenn made the decision, Rick. I was just following his lead.“

呢套野男既唔係基佬就係鍾意搞黑妹,都幾重口味!

[世界大戰]
TWD最後令人類滅絕係因為喪屍,人類互相殘殺定搞基?
[/世界大戰]

咁樣睇返以前d畫面血腥好多

食人族割喉果度真係睇到

我心目中最不安嘅twd畫面第一一定係terminus割喉放血
第一次睇其實心知Rick三個都唔會有事,但依然好不安

果次好在戰神carol 救全家

唔計glenn
Noah死嗰段都好慘

Noah...........

Glenn想救都救唔到

Beth用佢條命救noah

點知noah 過幾集又死埋

食人族割喉果度真係睇到

我心目中最不安嘅twd畫面第一一定係terminus割喉放血

唔計glenn
Noah死嗰段都好慘

Glenn想救都救唔到

Beth 勁靚女,好gfable, 但原來已經3張野 好童顏

唔計glenn
Noah死嗰段都好慘

Glenn想救都救唔到

Beth 勁靚女,好gfable, 但原來已經3張野 好童顏

beth真係好正

唔計glenn
Noah死嗰段都好慘

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

唔計glenn
Noah死嗰段都好慘

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

有傳聞, 弓佬 既設定係gay

不過係4月1日放出來, 可能係愚人節玩鳩人

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

弓佬有幾下心動㗎,但可惜等唔到beth 返嚟
同埋season 5有一幕講daryl 去咗木屋附近個樹底喊,個度係咪佢同beth 分開嘅地方?

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

同埋season 5有一幕講daryl 去咗木屋附近個樹底喊,個度係咪佢同beth 分開嘅地方?

我都以為弓佬會同Beth

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

唔係啦,後尾見佢用手嚟整熄支煙,先感覺到心痛先係最痛
我上星期唔知係最後一集
幾時會有新一季
我上星期唔知係最後一集
幾時會有新一季

10月(掛)

Glenn想救都救唔到

beth真係好正

咁正弓佬都唔吼佢

屌 你地重睇喇!!
弓佬同beth一齊逃亡時有拖手㗎
我好掛住beth 最遺憾係呢對戀人啱啱先開始
錫錫都未有 beth就枉死
maggie一家 依加死剩maggie
老野,beth,glenn死嘅時候我都喊咗出嚟
對呢家人特別有感情
有冇人記得好齊心咁喺教堂殺人係第幾季等幾集?

赤壁大閱兵

痴撚線多人到 點打呀
有無人同我一樣套野由中一追到依家讀大專

讀書到而家做野都幾年

Hi 陪⼃⼁⼂⼀⼀⼁

Sorry㩒錯,陪住我成長

中二陪到year 1

中一
如果shane同merle未死 會唔會戰力大增

估唔到仲有人記得merle dixion

點會唔記得,最後從良,睇到喊

點會唔記得,最後從良,睇到喊

我都係
我覺得最感動個位係daryl最後見到merle已經變左喪屍

S04E03

S04E03

打錯,應該係S05E03
忍左一個禮拜唔睇終於睇左

我以為會寫rick收多次皮

估唔到係趕收工,無喱頭殺晒出黎

既然一野就沖晒長黎無頭無尾,

點解要嘥咁多集數鋪陳....... 超失望

笑撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞