The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike
諗番sasha都幾快移情別戀

bob死左就軍佬

點睇都似係軍佬移情別戀多D

呀。。。佢唔當係有戀過

bob死左就軍佬

呀。。。佢唔當係有戀過

係囉,佢地應該無發展過呀?
淨係講軍佬對sasha有意思
sasha好似當佢係fd

見rosita對sasha講佢地鐘意同一個人
覺得好奇怪

bob死左就軍佬

呀。。。佢唔當係有戀過

覺得好奇怪

你要睇多次rosita同ABRAHAM 一直以黎都有扑野, 係分開果陣ABRAHAM話佢冇戀過rosita

bob死左就軍佬

呀。。。佢唔當係有戀過

覺得好奇怪

你要睇多次rosita同ABRAHAM 一直以黎都有扑野, 係分開果陣ABRAHAM話佢冇戀過rosita

咪話佢唔當係有戀過
要等下季先有得睇morgan殺長毛
"We were trapped. Glenn didn't know you, but he helped you. He put himself in danger for you. And that started it all. From Atlanta to my daddy's farm to the prison to here. To this moment now. Not as strangers, as family. Because Glenn chose to be there for you that day a long time ago, that was the decision that changed everything. It started with both of you, and it just grew. All of this. To sacrifice for each other. To suffer, to stand, to grieve, to give, to love, to live. To fight for each other. Glenn made the decision, Rick. I was just following his lead.“

好感動 係時候重溫第一季

呢段真係

軍佬都靠sasah出番黎幾個shot
韓仔係咪要等maggie生先見到

其實呢段如果有哂救rick開始再慢慢搵隊友既片應該好感人
記唔記得 s7同Tara 出去搵資源個黑鬼最後死左定失左蹤

問左有冇二十次

每頁都有人問一次

做乜咁多人關心佢

因為果集一開頭好多野講,以為係重要角色

以前 daryl 哥哥未出番來之前

成日都有人問 daryl 哥哥去左邊
記唔記得 s7同Tara 出去搵資源個黑鬼最後死左定失左蹤

問左有冇二十次

每頁都有人問一次

做乜咁多人關心佢

因為果集一開頭好多野講,以為係重要角色

以前 daryl 哥哥未出番來之前

成日都有人問 daryl 哥哥去左邊

話唔定heath遲早都係重要角色
merle都隔左成季先出翻黎#
其實D仔最後話佢didn know果時。係咪已經代表左negan知佢做緊25仔?如果唔係既話佢係negan左右手都唔知negan搵左垃圾場班人做25?
不過rick演員真係好撚入戲 佢脆係到對negan講not today果下個眼神同埋語氣。好撚型
其實D仔最後話佢didn know果時。係咪已經代表左negan知佢做緊25仔?如果唔係既話佢係negan左右手都唔知negan搵左垃圾場班人做25?
不過rick演員真係好撚入戲 佢脆係到對negan講not today果下個眼神同埋語氣。好撚型

只能夠講, negan 係一個城府好深既人

唔會信身邊任何人
最後尼根既人數真係百萬雄師咁
曹操打赤壁咁款
曹操打赤壁咁款

鏡頭轉番去rick 個度啲人少得可憐
Negan 個度都已經有咁多人,但好似仲未計其他outpost 嘅人數...
曹操打赤壁咁款

Negan 個度都已經有咁多人,但好似仲未計其他outpost 嘅人數...

救世軍人數多, 但全部都好廢

次次同 Rick 班人槍戰, 都死一堆救世軍........而rick果邊既主力就無事
曹操打赤壁咁款

Rick take over Alexandria = 劉備借荊州
Maggie 食左 Hilltop = 劉備入蜀
Kingdom 以西結 = 江東孫權
曹操打赤壁咁款

呢到只係sanctuary啲人,仲未計其他outpost
真係唔知點打

真係唔知點打

救世軍人多, 但好廢

次次槍戰都死一堆

真係唔知點打

救世軍人多, 但好廢

次次槍戰都死一堆

出多啲人畀主角團開無雙
老老柒柒,送槍比人打自己真係好撚柒
神父條濕鳩 搞咁多野 係咪上帝指引佢
老老柒柒,送槍比人打自己真係好撚柒
神父條濕鳩 搞咁多野 係咪上帝指引佢

神父唔咁做又未必揾到咁多槍

真係唔知點打

救世軍人多, 但好廢

次次槍戰都死一堆

出多啲人畀主角團開無雙

感覺上, 救世軍果邊真係無乜勁人, 全部卒仔

D大粒佬 只係識靠惡, 一真打就收皮
例如 尼根, Simone(Trevor )..........今集好狼狽咁走佬
槌神到底係邊個 有無圖

Tyreese wor 唔知第幾代T-DOG

見你地無啦啦提起以為係近幾季既人

槌神都唔記得
拎住個槌俾成班屍圍實都無穿無爛
除左rick之外我諗得佢做到

Bear

真係唔知點打

救世軍人多, 但好廢

次次槍戰都死一堆

出多啲人畀主角團開無雙

例如 尼根, Simone(Trevor )..........今集好狼狽咁走佬

個個都紋曬身,大大舊舊,惡形惡相,但就死一堆;rick 個班就求其練下槍就覺醒曬一個打幾個

真係唔知點打

救世軍人多, 但好廢

次次槍戰都死一堆

出多啲人畀主角團開無雙

個個都紋曬身,大大舊舊,惡形惡相,但就死一堆;rick 個班就求其練下槍就覺醒曬一個打幾個

fat joe咁撚大份都唔夠弓佬打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞