The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人可以解釋到最後個幕

最後個幕唔係純粹show Rick 係贏咗,老咗又跛咗咋咩,應該唔會咁快完嘅
daryl型到
係咪真係一場夢
冇睇2季,想問個尾有冇爛,值唔值得睇返

某幾集較差, 但未去到爛
值得睇

某幾集較差, 但未去到爛
值得睇

最後有冇解左迷?

最後個幕唔係純粹show Rick 係贏咗,老咗又跛咗咋咩,應該唔會咁快完嘅

曚曚朧朧,應該係幻想, 可能表達緊what if

睇到youtube有人講,好似係漫畫劇情黎,我怕被劇透所以冇深入睇到
如果係完劇就好笑

曚曚朧朧,應該係幻想, 可能表達緊what if

睇到youtube有人講,好似係漫畫劇情黎,我怕被劇透所以冇深入睇到
如果係完劇就好笑

我記得TWD作者有講過一定唔係發夢
山頂鎮 果個領袖阿伯竟然同成班出頂鎮既人一齊, 以為佢走左
就黎有得睇lu
時間過得真係快
就黎有得睇lu
時間過得真係快

咁快就半年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞