The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike
諗番sasha都幾快移情別戀

bob死左就軍佬

點睇都似係軍佬移情別戀多D

呀。。。佢唔當係有戀過

係囉,佢地應該無發展過呀?
淨係講軍佬對sasha有意思
sasha好似當佢係fd

見rosita對sasha講佢地鐘意同一個人
覺得好奇怪

你要睇多次rosita同ABRAHAM 一直以黎都有扑野, 係分開果陣ABRAHAM話佢冇戀過rosita

咪話佢唔當係有戀過

當世界未穩定時,aberham 眼中只得返軍妹一個女人,所以會keep 住扑野,反正今日唔知聽日事;直到後來佢地喺阿歷山大穩定生活,aberham 開始要追求自己所想,想要有將來,佢發現中意嗰個唔係軍妹,而係沙沙,結果佢選擇咗追求自己幸福,即係唔理軍妹,去愛沙沙
諗番sasha都幾快移情別戀

bob死左就軍佬

點睇都似係軍佬移情別戀多D

呀。。。佢唔當係有戀過

係囉,佢地應該無發展過呀?
淨係講軍佬對sasha有意思
sasha好似當佢係fd

見rosita對sasha講佢地鐘意同一個人
覺得好奇怪

你要睇多次rosita同ABRAHAM 一直以黎都有扑野, 係分開果陣ABRAHAM話佢冇戀過rosita

咪話佢唔當係有戀過

當世界未穩定時,aberham 眼中只得返軍妹一個女人,所以會keep 住扑野,反正今日唔知聽日事;直到後來佢地喺阿歷山大穩定生活,aberham 開始要追求自己所想,想要有將來,佢發現中意嗰個唔係軍妹,而係沙沙,結果佢選擇咗追求自己幸福,即係唔理軍妹,去愛沙沙

我都想同軍佬瘋狂做愛
冇人覺得最尾個集剪得怪怪地?
爛面佬一條友去rick度話做25仔
呢part用意係邊? 後面直情冇左件事咁
係尼根叫佢去做場戲, 定爛面佬最後見勢色唔對路抄無件事?

又唔使咁心急,應該下季會有用

個個都諗住D仔叛變Rick今次終於威返次 點知negan棋高一著 搞咗你個垃圾婆先嚟個反高潮
所以D仔對劇情推進都有作用嘅
而且呢條線下季仲可以慢慢講

可能連佢都唔知negan搵左個垃圾婆呢
同埋硬係覺得佢老婆走佬果段唔會咁無意義

D係想幫RICK, 但果時垃圾婆班友臨陣變掛,見勢色唔對,咁快露真身都無意義
D係想一野起NEGAN尾注,唔想因小失大
下季D應該好重要
總覺得下季會有一幕係玩飛刀
因為有集一開頭MAGGIE教人飛刀,
carl條女好似好準咁,
可能之後靠飛刀救carl
比魔根更強既人
人人步槍我扲🌂

比魔根更強既人
人人步槍我扲🌂

其實spencer都死咗但係第一頁冇人俾佢嘅?
係咪冇人記得佢喇?
其實spencer都死咗但係第一頁冇人俾佢嘅?
係咪冇人記得佢喇?

小人物又唔討好
not today not tomorrow
but i'm gonna kill you
如果shane同merle未死 會唔會戰力大增

而家既rick咪同個時既shane一樣
只不過係shane進化先
咁就要俾人ko

咁就要俾人ko

想問一乜樣?
我眼中,shane「進化」,係自私咗
1. 射otis隻腳等自己逃走到
2. 諗住殺死rick投靠第二個團隊

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

同意,shane 係自私,為左自己小命,為左可以獨佔lori; rick 係為團隊

rick 的改變簡單講由唔殺人,會救任何人變為可以為團隊殺任何人包括壞人甚至可能危及團隊的可疑人士

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

同意,shane 係自私,為左自己小命,為左可以獨佔lori; rick 係為團隊

rick 的改變簡單講由唔殺人,會救任何人變為可以為團隊殺任何人包括壞人甚至可能危及團隊的可疑人士

當初見到gay 佬個時,即刻一拳fang埋去
琴晚睇返第一季第一集,原來成集morgan都冇話比rick聽佢叫morgan?

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

講起基佬
套劇越黎越多
估唔到連耶蘇都係基佬黎
完全接受唔到

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

講起基佬
套劇越黎越多
估唔到連耶蘇都係基佬黎
完全接受唔到

其實gay 佬出場時搵到maggie 佢地,其實係咪代表由監獄嗰陣,gay 佬已經跟蹤緊佢地,睇返之前的確有意無意影到有個身影偷望佢地

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

講起基佬
套劇越黎越多
估唔到連耶蘇都係基佬黎
完全接受唔到

其實gay 佬出場時搵到maggie 佢地,其實係咪代表由監獄嗰陣,gay 佬已經跟蹤緊佢地,睇返之前的確有意無意影到有個身影偷望佢地

咁癡線,唔係掛 個身影係咪governor 黎架咋

笑到仆街

咁就要俾人ko

想問一乜樣?

講起基佬
套劇越黎越多
估唔到連耶蘇都係基佬黎
完全接受唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞