The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike
最後一集終於緊張返,係sasha 回憶同聽歌果度好無聊 狂skip

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶
最後一集終於緊張返,係sasha 回憶同聽歌果度好無聊 狂skip

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

Sasha話晒都主要角色,由第三季監獄到依家
同埋佢自殺都算推進左成件事(佢唔自殺變walker都唔會亂一亂嚇鳩尼根,Rick team都無空檔反擊,雖然bug左d)
佢同軍佬回憶返半集都ok(軍佬又係主要角色)
唔通下季finale 打贏尼根之前到maggie回憶韓仔又話悶咩

Btw, 槌神一家係咪已經死晒

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

sasha ff 果度算拍得幾好 之前果啲文戲就真係文戲啦
冇人欣賞垃圾婆?

好樣衰

次次佢一出場就想打柒佢

仲話想同RICK扑野
我心諗唔係呀嘛,又黑妹又垃圾婆...強姦觀眾呀?

屌一直都擔心會唔會背叛, 去到佢講笑(OR認真)咁講要同RICK上床先放心小小, 點撚知最後都係咁

因為negan比10個男人同佢扑
文戲多唔緊要 文戲都可以睇到好緊張
問題係今季太拖戲 起碼有3-4集可以skip
其實個棺材嘅作用係咩? 純粹裝人?
成季最出色都係得頭2集

最尾依集直頭令我睇到眼突, sasha 果幾段野剪得好奇怪,最後槍戰更加得啖笑, 尼根開車走果陣咁多人開槍都可以全身而退,唔講仲以為部車係防彈專用, 就咁射胎都收皮啦屌

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

同埋佢自殺都算推進左成件事(佢唔自殺變walker都唔會亂一亂嚇鳩尼根,Rick team都無空檔反擊,雖然bug左d)
唔通下季finale 打贏尼根之前到maggie回憶韓仔又話悶咩

死晒鳥
其實個棺材嘅作用係咩? 純粹裝人?

應該係比Sasha用
Sasha同Negan講 剩係比殺死一個人

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

死晒鳥

Rick一家三口死一個生一個食埋黑妹
弓佬死左大佬
戰神死左老公同個女
Maggie死左老豆老母阿妹老公
摩根死老婆同個仔
槌神成家死晒
軍佬一行人死淨叛徒u煎軍妹

暫時rick家完勝
其實神父都幾型棍
其實神父都幾型棍

覺醒左好正 槍戰有版有眼咁
其實神父都幾型棍

見到神父同摩根兩個死左膠都肯殺人真係好感動
槌神係邊個

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

得果小小文戲都叫悶
其實神父都幾型棍

見到神父同摩根兩個死左膠都肯殺人真係好感動

神父打output 果陣就覺醒左
摩根殺得害死後生仔果條友果陣就知啦
sasha 都算係死得最安祥
sasha既死係唔想做人質
冇諗過會變成咁 比個機會主角反擊
咁都叫bug

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

得果小小文戲都叫悶

最好由頭開無雙打喪屍打到尾

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

得果小小文戲都叫悶

所以人都唔應該有情感既
係呢個喪屍未世紀

嘩 師兄識睇

好多人一有文戲就會話悶

得果小小文戲都叫悶

人都唔應該有情感既
係呢個喪屍未世紀
最後一集真係好感人, SASHA同ABRAHAM既對話

大家已經當左大家係一個FAMILY 唔怕犧牲自己性命都要保護既人

最深刻既一句係SASHA唔想ABRAHAM出去,話MAGGIE可以照顧自己唔洗佢地(好似係) 最後ABRAHAM話你一定會後悔講過呢句野(大概意見)

最後一集有感人位有槍戰都算唔錯啦

Eugene表示佢都唔介意大家犧牲性命去保護佢;但要佢自己犧牲就不了

佢就唔好提啦 世上總有呢啲人

https://undeadwalking.com/2017/04/04/walking-dead-eugene-negan/

we are more Eugene than Negan
槌神係邊個

T-dog 2.0
最後一集真係好感人, SASHA同ABRAHAM既對話

大家已經當左大家係一個FAMILY 唔怕犧牲自己性命都要保護既人

最深刻既一句係SASHA唔想ABRAHAM出去,話MAGGIE可以照顧自己唔洗佢地(好似係) 最後ABRAHAM話你一定會後悔講過呢句野(大概意見)

最後一集有感人位有槍戰都算唔錯啦

Eugene表示佢都唔介意大家犧牲性命去保護佢;但要佢自己犧牲就不了

佢就唔好提啦 世上總有呢啲人

https://undeadwalking.com/2017/04/04/walking-dead-eugene-negan/

we are more Eugene than Negan

三姓家奴
https://youtu.be/Xf-gYmkP3g4
原來TVB 有過粵語版lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞