The Walking Dead 行屍 第七季終 劇情討論區 [4]

313 回覆
4 Like 0 Dislike

睇咗第一頁先

本POST定位︰
只接受討論已經播映劇集及相關原著內容
請勿在此發放網絡上的劇透及原著未做到之劇情
粉紅細字亦不接受

通常星期一中午前就會有SEED同晏少少就有埋英文字幕.
鄰國SEED呀, 轉檔, 中字, 恕未能提供. 要睇美劇, 請到外國網搵:
SEED: (如當日上唔到請自行GOOGLE各大BT網, keyword The Walking Dead S07EXX, X=集數)
https://rarbg.to/torrents.php?search=the+walking+dead
https://eztv.ag/search/the-walking-dead
https://thepiratebay.org/search/the%20walking%20dead/0/99/0

英文字幕:
http://www.addic7ed.com

Andrew Lincoln as Rick Grimes

Norman Reedus as Daryl Dixon

Melissa McBride as Carol Peletier

Chandler Riggs as Carl Grimes

Lennie James as Morgan Jones

Steven Yeun as Glenn Rhee

Michael Cudlitz as Sgt. Abraham Ford
Lauren Cohan as Maggie Greene

Danai Gurira as Michonne

Sonequa Martin-Green as Sasha Williams

Alanna Masterson as Tara Chambler

Josh McDermitt as Eugene Porter

Christian Serratos as Rosita Espinosa

Seth Gilliam as Fr. Gabriel Stokes
Ross Marquand as Aaron

Austin Nichols as Spencer Monroe

Austin Amelio as Dwight

Jeffrey Dean Morgan as Negan

Steven Ogg as Trevor Philips Simon

Tom Payne as Paul "Jesus" Rovia

Xander Berkeley as Gregory

Khary Payton as Ezekiel
又要等半年
大家睇咩去點過渡呢段時期

prison break

fear twd 3好似64 開始
不過呢度應該無咩人會睇
新post留名
睇完呢個season越來越覺得negan正過rick

fear twd 3好似64 開始
不過呢度應該無咩人會睇

我有睇
不過嗰邊啲人物唔係幾討好
有冇人可以解釋下阿rick問垃圾婆點解會背叛佢既時候
垃圾婆話跟蹤,又話船,唔明白
求解

佢見到救世軍去rick度拎物資既時候搵人跟蹤救世軍 然後同negan傾更好既deal

thanks
冇人欣賞垃圾婆?
冇人欣賞垃圾婆?

好樣衰
講唔講得漫畫?

漫畫negan同rick係咪好撚hehe
冇人欣賞垃圾婆?

好樣衰

重口味
Maggie 講個段野好感人
諗返起第一季到而家好多片段
佢地每個人本來只係街上面擦身而過既陌生人
因為世界末日而相識相知甚至為對方死
對白寫得好好 編劇應記一功,不過個導演真係...

其實結局果陣, 可以好似 天與地 結局咁
拍番幾分鐘平行世界既片段

講如果世界無發生喪屍危機
rick 同佢老友繼續做警察捉賊, 然後叫左個pizza, 由韓仔送來
rick 比左D貼士韓仔. 跟住韓仔走左

然後 有人報警, 發生家暴.......rick趕到現場, 見到Carol 比佢老公打
但Carol 就因為膽小怕事, 唔承認自己比老公打, 跟住攬住個女喊

有冇人知Daryl最尾執個公仔點解
留名等到有得睇
有冇人知Daryl最尾執個公仔點解

d仔想話俾daryl rick佢地知don't know=佢唔知垃圾場班人會突然幫negan

rick 同佢老友繼續做警察捉賊, 然後叫左個pizza, 由韓仔送來

然後 有人報警, 發生家暴.......rick趕到現場, 見到Carol 比佢老公打
但Carol 就因為膽小怕事, 唔承認自己比老公打, 跟住攬住個女喊

朱sir個志向唔應該做差佬
應該做編劇

朱sir個志向唔應該做差佬
應該做編劇

冇人欣賞垃圾婆?

好樣衰

次次佢一出場就想打柒佢
又完一季
我都仲對U煎有信心
不過rick已經想炸佢
D仔條線又要等下季再講
有無人同我一樣套野由中一追到依家讀大專

讀書到而家做野都幾年

Hi 陪⼃⼁⼂⼀⼀⼁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞