藍可兒事件翻拍電影!4年懸案3年調查「死因真相大白」

214 回覆
56 Like 2 Dislike
有幸當年追過 巴拿馬森林,荃灣鳳姐同柚木巴打既po
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘 但果陣追po真心係好正
又要驚又要繼續睇

荃灣鳳姐係咪youtube嗰單

單嘢而家點。我記得殺人條友啲留言好串

Details pls
嗰時有條友不停係YouTube影到一個單位 跟住有人開始講 嗰個單位發生命案。跟住嗰條友上尼講。你哋查到又點 都冇證據拉我

跟著巴打仲組團去案發單位查案

我記得嗰條友叫xx快樂人
有幸當年追過 巴拿馬森林,荃灣鳳姐同柚木巴打既po
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘 但果陣追po真心係好正
又要驚又要繼續睇

荃灣鳳姐係咪youtube嗰單

單嘢而家點。我記得殺人條友啲留言好串

Details pls
嗰時有條友不停係YouTube影到一個單位 跟住有人開始講 嗰個單位發生命案。跟住嗰條友上尼講。你哋查到又點 都冇證據拉我

跟著巴打仲組團去案發單位查案

我記得嗰條友叫xx快樂人

我都記得呢個po
有無link追番
藍可兒應該係謀殺 邊有可以係自殺 d警察查唔到就話自殺

果時推論係同邪教有關
好多巴打又連埋去撒旦教光明會呢啲
當年睇𨋢個段片真係心都寒埋 手指同腳扭曲行出行入既動作

外國女個堆相我記得有巴打推斷係太黑,要用相機閃光燈照路先咁多無厘頭相

但係得一晚有,見上圖

應該search咩關鍵字睇番成件事

Kris Kremers & Lisanna Froon

後期galaxy no pin係咪已經一個死左?

未必,睇過有分析影相係想記錄朋友遇險位置,前後有時間差距

之前睇wiki有紀錄到兩部電話使用情況…
去到後尾其中一部不斷咁錯pin
所以其中一個死左先都唔出奇…
冇記錯搵到佢個陣成個人 倒立咁 個頭塞住係儲水池個輸入輸出位度
冇記錯搵到佢個陣成個人 倒立咁 個頭塞住係儲水池個輸入輸出位度

好痴線
搵朱莉王感應下

好痴線

究竟會唔會有人可以解釋到
福爾摩斯召喚

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

個陣間酒店啲人飲屍水

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

個陣間酒店啲人飲屍水

之前好似係viutv既一個清談節目
搵左班有陰陽眼既人睇條片話見到係𨋢口有人追佢
而家點

https://youtu.be/S6LxIEPT3Lk
補返條link

從來覺得講陰陽眼現場唔可以多過一個人有,如果唔係問第二個人睇唔睇到佢話睇到就會覺得好假,要維護呢個大家都係鳩up ge 身份好膠
冇辦法,從來識得有陰陽眼ge 都係鳩up 仔

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

個陣間酒店啲人飲屍水

好多人話甜甜地
係咪分解左做糖?
咁咪幾年
咁就幾年

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

個陣間酒店啲人飲屍水

好多人話甜甜地
係咪分解左做糖?

煲咗水都有味
講開離奇命案,有冇巴打記得 紅衣男孩續命案

不過發生喺中國,死嘅又係中國人,封鎖太勁,無乜資料討論
之前好似係viutv既一個清談節目
搵左班有陰陽眼既人睇條片話見到係𨋢口有人追佢
而家點

https://youtu.be/S6LxIEPT3Lk
補返條link

咁應該部閉路電視都要有陰陽眼

好痴線

福爾摩斯召喚

排水個陣吸咗埋去?

個陣間酒店啲人飲屍水

好多人話甜甜地
係咪分解左做糖?

煲咗水都有味

外國好似唔興煲水
究竟係機場張相係邊個影
仲要似係偷拍咁影,無擺pose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞