藍可兒事件翻拍電影!4年懸案3年調查「死因真相大白」

214 回覆
56 Like 2 Dislike
好撚多有陰陽眼同啲鬼怪節目的嘉賓我話呢單野同鬼怪邪車有關
巴拿馬嗰單好似冇咁簡單
唔係話搵到死者衣物同部分殘肢
然後啲衫係冇穿冇爛
啲殘肢嘅切口係平嘅

唔知有冇記錯
巴拿馬單野,大家可以睇睇下面條link:

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/08/21/the-lost-girls-of-panama-the-full-story.html

同官方既結論完全唔同。
lm
當年睇𨋢個段片真係心都寒埋 手指同腳扭曲行出行入既動作

外國女個堆相我記得有巴打推斷係太黑,要用相機閃光燈照路先咁多無厘頭相

但係得一晚有,見上圖

應該search咩關鍵字睇番成件事

Kris Kremers & Lisanna Froon

依單半夜睇到訓唔著
真係好多野睇

呢單正嘢來
奈何我哋冇權力查
記得當時睇左條片
成個星期都唔敢自己一個搭𨋢
最勁係有人算到佢死喺有水既地方
條片好恐怖
其實我一直覺得係假口供搞到差喊到
之前唔知係邉到見到有報導話佢死既姿勢係倒十字架
仲記得嗰陣係高登追藍可兒post追得好貼

你條垃圾咪同班五毛一撚樣瘋狂推d垃圾post囉
佢呢單好似喺靈異嘢
睇節目講
有隻喺外面等佢 所以唔敢出
再話佢俾鬼迷 自己行入去水塔
不過個鎖就好似無解釋

噢巴個占卜又係話佢比鬼迷 由高處跌下
佢呢單好似喺靈異嘢
睇節目講
有隻喺外面等佢 所以唔敢出
再話佢俾鬼迷 自己行入去水塔
不過個鎖就好似無解釋

噢巴個占卜又係話佢比鬼迷 由高處跌下

個水箱好高,好似係
有幸當年追過 巴拿馬森林,荃灣鳳姐同柚木巴打既po
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘 但果陣追po真心係好正
又要驚又要繼續睇

荃灣鳳姐係咪youtube嗰單

單嘢而家點。我記得殺人條友啲留言好串

係YouTube果單雖然鳩估成份居多但你邊追邊睇人鳩up就好正
當年有個巴打話佢媽媽有陰陽眼
話睇片見到好多鬼,個女仔實死咗
仲講明話死喺有水嘅地方

結果真係死咗喺水箱入面

老老實實,除咗水箱,酒店冇咩地方人跡罕至,仲要咁多人討論,有人9up中咗唔出奇啦

你咪係鳩up個個

鳩up有人中有咩問題
一定要對卜筮表示佩服

無人話一定要你佩服人地
咁你話人鳩up中
有咩證據證明人地鳩up先
無證據證明咪你係到鳩up

佢只係講出一個可能性,有人鳩up中呢個機會
唔係特定指邊個,尤其當一件事多人去參與
留名
當年有個巴打話佢媽媽有陰陽眼
話睇片見到好多鬼,個女仔實死咗
仲講明話死喺有水嘅地方

結果真係死咗喺水箱入面

老老實實,除咗水箱,酒店冇咩地方人跡罕至,仲要咁多人討論,有人9up中咗唔出奇啦

你咪係鳩up個個

鳩up有人中有咩問題
一定要對卜筮表示佩服

無人話一定要你佩服人地
咁你話人鳩up中
有咩證據證明人地鳩up先
無證據證明咪你係到鳩up

佢只係講出一個可能性,有人鳩up中呢個機會
唔係特定指邊個,尤其當一件事多人去參與

其實話有水嘅地方都好虛⋯
係勁嘅就話係水箱
藍可兒果陣未上高登
又要驚又要繼續睇

Details pls
嗰時有條友不停係YouTube影到一個單位 跟住有人開始講 嗰個單位發生命案。跟住嗰條友上尼講。你哋查到又點 都冇證據拉我
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘

我三個post 都有追 只係柚木冇追得咁貼
真係淨睇post 都刺激
藍可兒果陣未上高登
又要驚又要繼續睇

Details pls
嗰時有條友不停係YouTube影到一個單位 跟住有人開始講 嗰個單位發生命案。跟住嗰條友上尼講。你哋查到又點 都冇證據拉我

跟著巴打仲組團去案發單位查案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞