藍可兒事件翻拍電影!4年懸案3年調查「死因真相大白」

214 回覆
56 Like 2 Dislike
有幸當年追過 巴拿馬森林,荃灣鳳姐同柚木巴打既po
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘
藍可兒果陣未上高登
雖然好慘 但果陣追po真心係好正
又要驚又要繼續睇
留名
想睇番巴拿馬森林果單
藍可兒果陣未上高登
又要驚又要繼續睇

荃灣鳳姐係咪youtube嗰單
當年有個巴打話佢媽媽有陰陽眼
話睇片見到好多鬼,個女仔實死咗
仲講明話死喺有水嘅地方

結果真係死咗喺水箱入面

老老實實,除咗水箱,酒店冇咩地方人跡罕至,仲要咁多人討論,有人9up中咗唔出奇啦

你咪係鳩up個個

已經比支馬後炮射撚死左

但係得一晚有,見上圖

應該search咩關鍵字睇番成件事

Kris Kremers & Lisanna Froon

後期galaxy no pin係咪已經一個死左?

未必,睇過有分析影相係想記錄朋友遇險位置,前後有時間差距

當時討論果陣我唔係好敢睇啲相 其實寒唔寒

睇都唔敢睇

有睇過下文字描述 但怕睇相
柚木巴打嗰單係講咩?
淨係追過巴拿馬森林
仲講明話死喺有水嘅地方

結果真係死咗喺水箱入面

老老實實,除咗水箱,酒店冇咩地方人跡罕至,仲要咁多人討論,有人9up中咗唔出奇啦

你咪係鳩up個個

鳩up有人中有咩問題
一定要對卜筮表示佩服

無人話一定要你佩服人地
咁你話人鳩up中
有咩證據證明人地鳩up先
無證據證明咪你係到鳩up

應該search咩關鍵字睇番成件事

Kris Kremers & Lisanna Froon

後期galaxy no pin係咪已經一個死左?

未必,睇過有分析影相係想記錄朋友遇險位置,前後有時間差距

當時討論果陣我唔係好敢睇啲相 其實寒唔寒

睇都唔敢睇

有睇過下文字描述 但怕睇相

又開始自己嚇自己大會
睇相無乜特別 真係似有意外之後俾野獸食左
無乜藍可兒條片d寒意
LM
藍可兒應該係謀殺 邊有可以係自殺 d警察查唔到就話自殺
成班新會然 想追又唔自己死去搵
大叫就有呀?
應該俾人殺啦 但唔知點解條屍過左咁多日都仲係水底
佢呢單好似喺靈異嘢
睇節目講
有隻喺外面等佢 所以唔敢出
再話佢俾鬼迷 自己行入去水塔
不過個鎖就好似無解釋
當年睇段片真係好心寒

高登神探難得無功而還既case

仲有單冇咁遠嘅柚木巴事件

究竟抽木巴打個單嘢而家點
佢呢單好似喺靈異嘢
睇節目講
不過個鎖就好似無解釋

好恐怖
藍可兒果陣未上高登
又要驚又要繼續睇

單嘢而家點。我記得殺人條友啲留言好串
留名!!
佢呢單好似喺靈異嘢
睇節目講
不過個鎖就好似無解釋

加上有人好似查到佢屋企人同d邪教有關
藍可兒果陣未上高登
又要驚又要繼續睇

單嘢而家點。我記得殺人條友啲留言好串

Details pls
仲講明話死喺有水嘅地方

結果真係死咗喺水箱入面

你咪係鳩up個個

鳩up有人中有咩問題
一定要對卜筮表示佩服

無人話一定要你佩服人地
咁你話人鳩up中
有咩證據證明人地鳩up先
無證據證明咪你係到鳩up

個人觀點拗來無用,總之我認為係穿鑿附會 講真卜到咁準大陸應該無懸案
上面夠有片話自己陰陽眼見到鬼,唔通又要我證明佢9up

你有你信啦,反正我真係證明唔到卜筮之術係假,就如冇人證明到佢係真一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞