突發 輪到澳洲封關

629 回覆
749 Like 6 Dislike
有冇人11號melb 10:45
qantas?
早上啊
佢黎唔到 尋日係上海機場俾人stop左
一月頭個問過佢肺炎單野嚴唔嚴重。答我小事冇聽過
中國留學生破壞澳洲防疫 自豪謊稱來自香港成功闖關
https://lih.kg/1858678

屌佢老母天滅中共!!!!
好驚班冚家剷做壞規矩 搞到即刻封關啊屌
永久封關
He warned travellers from China not to attempt to enter to Australia until the measures are lifted, unless they are an Australian citizen, a permanent resident or an immediate family member.

He said 71 people in China were denied entry to flights to Australia overnight as a result of the restrictions, and their visas were cancelled.
第一晚公佈嗰陣,香港機場7點幾嗰幾班澳洲機據傳加埋踢咗幾百客
美孚手足比人打到出腦漿
https://lih.kg/1858244

不可忘記黑警暴行
qantas個online 無人聽
12號走 希望要封唔好咁早封
7號轉左今日 破財買心安
11號 7點幾搭cx
我朝早就走咗
我後日
希望條大陸撚屌唔好搞到又提早封鳩埋香港
正 終於可以一嘗篤人灰滋味
堵截香港漏洞
香港漏洞呀
Cx又話免費改票既?點解去到改票果個page要收四千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞