突發 輪到澳洲封關

629 回覆
749 Like 6 Dislike
禁 14日都好啦.  林鄭根本唔敢提出, 驚退唔到休.
可以!因為BNO 入面講得好清楚,持有人有入境英國免簽證
你儍架!BC 英國人,撤僑就係撤BC
Of cuz need la😓
屌 有鄰國親戚要番澳洲 話要黎香港轉機
你都係?
唔係英國俾唔俾入
係支共俾唔俾你出
https://www.9news.com.au/health/two-cases-of-coronavirus-in-sa/1068322e-2677-4045-9974-2c7013231016
Two cases of the potentially deadly coronavirus have been confirmed in South Australia, taking the national total to 12.
A couple in their 60s from the Chinese city of Wuhan, the epicentre of the outbreak, were visiting family in South Australia.

話口未完, 南澳都啱啱入兩球, 又係支那武漢送嘅大禮
本身月頭飛,就黎到,呢幾日唔知會唔會有變掛
係香港,支共無權限制人出境!
又去解釋基本法⋯⋯?
出到境都冇用
驚佢唔俾包機落地
包唔包香港?
暫時唔包
有冇人試過整?
睇內文唔見有講呢樣野
住酒店先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞