神秘生果店賣神秘口罩

582 回覆
176 Like 16 Dislike
之前大家太過老定佢有十幾間分店實冇死
十幾間睇落好似好勁 其實都係識佢老鼠不知名店
依家香港前途都唔樂觀 依啲細鋪有鬼人幫襯乜
與其係依個時勢做生意都唔知賺得幾多
不如用最快最簡單嘅方法昆水走佬
大家否定可以棄十幾間分店走佬嘅可能性
佢昆嘅水多過佢盤生意總值未會走
等睇佢果40000盒口罩點走數啦

其實好簡單,而家睇返成件事
好多位都睇到係有跡可尋係會走數
賣神秘口罩之前佢講到明一定會有圖/規格比大家睇
結果一直都無,直到開賣埋
再兜就話唔披露既理由就係話驚比人搶貨,一日唔到手都唔講住(屌,咁你之前就唔好話一定會有圖/規格啦)
咁都算啦,而家聲稱d貨由火星到左地球
到左手,安全啦掛?但一樣死都唔上圖
雖然有圖唔一定係真,但連圖咁簡單都可以無就無咩可能會係真
佢應該唔係完全冇口罩 只係數量作大好多倍
到時如期比唔到口罩人講一句意外就大哂
只要比極少量人真係買到口罩等佢地幫個老細做媒
啲人聽到有人真係收到都會繼續信
下次佢再開乜乜區又會放心比錢 就算自己連貨都未收過
典型騙子招數一路拖一路舊數未還不斷借新數狂loop空頭支票
到呃夠就走佬去外國 唔洗再同你地應酬 未呃夠就繼續拖
個啲分店話之你點裝修啦
就連有啲小店冇貨都唔會叫人比住錢先
我都試過買過小店野 佢明明比我選擇可以唔洗即刻比錢
我禁錯左比錢之後佢話冇貨係都好快退返錢比我
邊似依條友又依樣個樣
冇圖係因為佢怕比人質疑點可能買到某個牌子咁多個口罩
當然唔好講有牌子 當去垃圾房執個D都計執到一百萬個當你嬴
就連一開始都話有現貨昆你買 買完先話要訂 超9

會唔會真係搵佢吖喇
哂9氣 搵你你乜水呀
好簡單 拍片係街派口罩比老人未得
一味係到廢up
14 間mtr 沿線鋪頭
太有說服力唔會呃人68/136
即管等十號
如果10號冇大家諗住點做
大家入去幫手推下 比多d人知道呢個生果佬
大把人等緊佢口罩救命
但係佢依家拖得就拖
都唔知佢係唔係有心玩野
https://lihkg.com/thread/1870342/page/1

收左113,566 張訂單 當每單1盒 最後cut淨 33,841盒 收多左成79725盒既錢 $68 一盒 計返最少都收多左成5百幾萬蚊
屌你 獅子開大口 但又收齊錢 左cut 右cut cut到要處理5百萬既退款 我就睇下到時有冇咁多cash退
仲未計佢每張訂單限2盒 有人落左3盒 仲有第二轉係百幾蚊一盒
佢後面個神秘人 有咩可能採購能力勁過誠哥同維基
其實最初大家應該都係見佢有咁多間門市覺得信得過先中個頭埋去
450蚊一盒係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞