神秘生果店賣神秘口罩

582 回覆
176 Like 16 Dislike
Unfollow左 賣個口罩賣到咁on9
一時話無貨/唔夠貨
但又比人繼續訂
長期拎住咁多現金
就算佢真係退款,繼續比人訂又有新資金
最大贏家都係佢,貨如輪轉既係佢既現金流
Keep

咁多人payme比錢
有心退款點解唔可以payme退返比人
明顯係有心搞到煩一煩
最新賣$450 一盒 痴撚線

玩到傳銷咁
再咁玩落去佢係咪想用自己既鋪找數?
仲有好多傻閪 同佢買車厘子

嘩咁似依位巴打評論pepe.hk
一開頭賣平口罩次次都好難搶
之後依類9蚊一隻個啲先係主菜
博你成日搶唔到就會急失去理性局住買貴野
好彩唔係癲到連依啲都秒速搶哂
成個鐘庳存都減少唔夠100包
又有戲睇
搵食時間。。
都好 睇神秘生果教主大人表演撚狗大法
今次佢賣450蚊50個口罩好明顯試水溫
但即刻冇乜人買 冷淡過之前好多
說明其實啲人都唔係真係太信佢
之前被呃一二百以內當豪比你 今次450就不了
如果日本城賣KF94 9蚊個我相信以依家個瘋在時勢都好快掃哂
因為佢來歷不明 啲人見十幾間分店先勉為其難信少少佢
但老老實實要呃嘅錢多過哂佢經謍嘅生意唔係冇可能
所以講乜走你數佢個十幾間分店唔洗要冇意思
幣少都話如果佢係呃人洗乜露樣 結果?
之前仲可以話小人之心度佢 一講退款個到露出馬腳
我之前已經係第個post勤人咪買
乜撚野神秘口罩 起碼比人知咩款咩牌子阿
連貨物資料都唔講 我已經覺得有鬼
明明知道大家都受盡撲口罩焦急心情折磨
邊會仲特登講埋哂啲神怭野/難明嘅火星文/要人估估下嘅野
依家個時勢邊個仲有心情估野?享受用逗貓棒玩人都唔方有同理心
我發覺好多騙子都係特登將可以簡單嘅野搞到複雜/麻煩

如果你係一個真心想做善事又多口罩嘅人邊會搞咁多花臣
又絕對唔會怕講牌子出黎
亦會盡可能用唔煩到大家又比到口罩出去嘅方法
佢就岩岩相反
心急入咗盒 都驚緊係假口罩
我到依家都諗緊
佢係真係為呃錢定為享受做教主
佢搞到咁撚類咁複雜
會流失好多想買既人
係呃錢角度應該會做得簡單d
咁先多人買
我覺得佢唔係為錢
純粹享受比人當教主
真心鐘意撚人
先唔計佢係咪真係呃錢
你平時中意撚人/做教主都算
依家香港苦難時期仲咁樣心地好極有限

我本身都好似你咁諗佢純為撚人唔為錢 依家有啲保留
一黎退款個到好鬼
二黎佢咁多地方有分店 叫人去自取時先比錢唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞