神秘生果店賣神秘口罩

582 回覆
176 Like 16 Dislike
留名睇人試伏
我諗都真係有人求助既,但咁樣子刷存在感同享受教主感覺好令人反感
個別人士唔出奇
但佢吹到係機構真係好令人質疑
人地有正常採購程序同渠道
就算幾無貨都理由係去fb搵一個唔知咩背景又係唔專門做醫療設備既人求助
佢都唔係第一次用撥貨比有需要人士做理由去cut單解釋唔夠貨
有冇人睇得明韓國口罩張證書
啲教徒又想用老闆想幫人去轉移視線,班撚樣真係無得救

我極度懷疑呢單野有人做媒
加多樣野 就係話退款嘅人永遠唔可以再幫襯佢
令你害怕下次錯失而唔想退
講到你退款會好麻煩佢係你錯咁
明明退款都係顧客其中一種權益 仲要連貨都未收到
有人收到罩未?
同fb嗰啲用口罩呃reach嘅專頁有咩分別?
藥房形象差麻 依個雖然唔識佢
但見佢樂於助人覺得形象幾好少左戒心
過左咁耐終於冇左成兩千庫存 二千X450真係肥
香港人平時冇咁笨 係咪因為太焦急

根本就係期貨 有貨咁多分店直接叫人排隊買啦
怕人群聚集都有好多方法避免
可能會有人話點解要先收錢係因為要保障返老細
怕到佢買左一大堆口罩返黎大家反口唔買
第一 點解要呃大家有現貨 唔可以老實話比大家知要訂?
第二 依家長時間都口罩緊張 你方冇人秒速掃你?
未到左貨先比錢 仲乜要先收錢?
下星期前有罩派兼係合規格既就上神台
再拖or 再cut 單 or 垃圾口罩就落地獄
最後可能又話無貨
又話急用
再唔係吹話比長者
而家好多人幫佢買生果
但d mask 都無消息
差好遠 FB乜都冇
依個我相信9成人見佢十幾間分店先敢買
笑到。。。老闆開到14分店有d料子
之前有買過佢啲生果 見佢有口罩買仲想落單 但見佢啲手續仲煩過係日森買 好彩無係佢到落單
無錯,條撚樣話啲口罩俾老弱傷殘果班先,我心諗邊個知?

到而家我仲未睇到有人post 口罩上網證明佢有貨派

由頭到尾只係一個局,錢佢就收左先,口罩佢有大把籍口話無。

我想叫醒班人,可惜俾人屌返轉頭,因為個光環係佢度。

而家只可以食花生等佢爆
唔洗叫醒啦 人地on9人地既事
冇諗過依點 如果係咁真係絕 醫護咁樣比佢利用埋
道德綁架話你哋同最有需要嘅醫護搶口罩知唔知醜
搞到好似係佢一開始講明只幫醫護你班友就去混水摸魚乞米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞