[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (29) ALL FOR YOU

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
都係有啲可惜
明明隻碟咁好聽
我而家日播夜播都唔覺得厭呀
睇咗舞台版嘅R&R更加鍾意
好想睇多啲佢地嘅舞台呀
All For You首歌真係越聽越好聽
個人覺得正過Something Special (同有冇姜生冇關)
韓黃可能都需要D時間先回飯
希望由依家至到水晶下一次出專輯既依段期間
4個(特別係水島德)可以吸多D新飯啦
唔可以再依靠韓飯喇
我覺得呢張好過5輯嘅原因係part比較平均
較為突顯島主把靚聲(有啲私心)
大家都盡曬力架喇
係脫飯情況都4萬幾都係預期之內啦
@漂亮虎咚咚

【初動】 水晶男孩 mini 1輯 443xx張

歷史初動紀錄
161201 <2016 Re-ALBUM> 780xx張
170428 552xx張
170922 正規 5輯 765xx張 ​​​​

https://www.weibo.com/6389872027/IsGV3k64f
@漂亮虎咚咚

【初動】 水晶男孩 mini 1輯 443xx張

歷史初動紀錄
161201 <2016 Re-ALBUM> 780xx張
170428 < The 20th Anniversay > 552xx張
170922 正規 5輯 765xx張 ​​​​

https://www.weibo.com/6389872027/IsGV3k64f
咁重要既回歸期仲要掛住鬧交真係
好心班毒唯唔支持就算啦
仲要搞事
@moolah1997

Sechskies album sales by C-Yellkies per Feb 4th
- BeJekki_FOREVER水晶團站 : 1472 + 184 = 1656 + 158 = 1814
-SECHSKIES幽靈打榜組 : 739 + 85 = 824
-6KiesMine打榜組 : 415
-殷志源貼吧微博 (EJW baidu bar) = 7530 + 931= 8461 + 260 = 8721

Total = 11,774

https://twitter.com/moolah1997/status/1224698545707585540
佢地依家好開心
佢地個Solo大計唔知點呢?
毒唯真係世界上好恐怖既生物.....

好難得見到有個哥哥既站姐twitter度公開話支持團活動

唔知演唱會個啲會點 最好永世都唔好去鬼國 無WARS都一定渣都無得剩
睇返今次初動
睇黎中飯對水晶越黎越重要喎
雖然我好討厭啲大陸人但係有時見佢地讀緊書無乜錢都幾蚊幾蚊咁捐都好感動
其實佢地打磅刷YouTube 都比我地難幾倍
又要翻場又要搵vpn
仲有呢次YouTube 落廣告應該都係佢地比錢
所以對事不對人
我都好多謝中黃係每次都咁落力支持水晶嘅
今次中飯盡哂力啦
始終超話有大把人唔幫手
都買到過萬張

話時話今次廣告時間好短
得果三四日就冇左
有落廣告點都好過冇嘅

中黃係重要時刻好團結
有嘢唔識就上超話問
見到有個post話有個係武漢嘅都一齊努力刷
大部分都好團結啦
有少部分都有嘈
睇左物以類聚未?
煮野食依果度真係
大大最後都冇食
睇黎唔岩佢口味
睇左
呢集笑到
嗰煲參雞湯變咗正體不明泡菜鍋
成集前半集唔知做乜
係煮野食好笑啲
不過應該每集都有唔同環節
希望後來會好睇啲喇
之後預告點解見唔到大大
@BeJekki_FOREVER水晶團站

水晶男孩mini一輯《All for you》初動三站中輸情況
🌼胖站不運回:775張
🌼胖站裸專:1039張
🌼胖站中輸:1814張
🌼【@殷志源貼吧微博 】中輸:8721張
🌼【@SECHSKIES幽靈打榜組 】中輸:824張
🌼三站合計中輸:11359張
🌼三站合計中輸約佔初動銷量:25.6%

暫時下車
因為水晶
暫時下車個果唔係自然咩
你地有冇喺YT見水晶D live performance既comment
我睇左唔少comment都話冇左姜生都依然唱得咁好
開始風向轉左水晶冇左姜生都得 而唔係miss Hoony (大家都知海外飯係幾撐姜生嫁啦)
我覺得係今次回歸既最大收穫
自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞