[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (29) ALL FOR YOU

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

大家要加油

@PamelaCCC:在twitter看到粉絲提到,G1說自己solo的時候太胖(chubby),回歸怕影響弟弟們,一個月減了6公斤,大大是最好的leader,要珍惜!

23년동안 같은얼굴로 방송국 돌아다니는 사람 jpgif.

23年來一直以相同面孔在電視臺裏閒逛的人jpgif

https://theqoo.net/index.php?mid=square&filter_mode=normal&document_srl=1311478063
大家好 睇左好多post
終於下定決心入黎打個招呼
今次專輯好唔同 但依然好好聽
希望多返啲韓黃支持下 唔好內訌
期待哥哥們黎香港既一日
歡迎呀
多D上水啦
大大喺簽售應承左台飯去台灣
諗住水晶唔黎香港既話就去台灣見水晶
@SechskiesStream
·
📢FREE GENIE STREAMING PASS📢

✔️STREAM ONCE AN HOUR PER ID
✔️AVAILABLE ON PC
✔️Log into Genie with KKT/FB/Twitter

Please only stream once every hour per ID, EXTRA STREAMS WILL NOT COUNT!

http://genie.co.kr/ST1KP3
係就正呀 感覺上黎講台灣小黃人情味重好多 又無韓黃咁排外 之前哥哥去台灣搶唔到飛真係好失望 要再接再厲
btw 聽講YG演唱會禁中飯 唔知有幾分真假

另外想問下呢度有無咩留言規矩個啲架 真係好少上水
係咩?冇左中飯票房會差好多喎

依度講咩都得
6個人既野都講得
歡迎現役4唯56上水
水水每次一係得罪造型師系列
一係着舊衫
好心YG對水水好D啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞