[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (29) ALL FOR YOU

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
啱啱買未食呀
我買咗紅豆包同雜菜包
溫馨提示不運回今日截止
@tinkerbell_stay
#SECHSKIES currently on #2 on MCountdowns pre-voting. You can vote with the following social accounts on the 2nd photo so please vote for Sechskies! Yellkies we can do this!!

#젝스크스컴백_올포유
#젝키_검백_ALL_FOR_YOU

Please also stream on charts if you can!

瓜瓜已經飛左出銀河系 手機APP一直冇停過
刷Genie streaming pass真係會開心D 今日個榜好過尋日
刷YT仲開心
保持愉快既心情打榜
今日嘅genie好乖乖
雖然瓜廢但係都non stop
有冇人覺得All For You隻舞好得意
Yaya 我仲未開始拆
Urgent!!!! 我想問大家邊度仲有得買all for you album呀 冇跟香港團站買... gmarket又唔知點解冇左順豐呢個平啲運費選擇 可以點呀🙏🏻🙏🏻 好想快啲買到專呀😩
https://www.minishop.com.hk/2.0/tw/

Whatsapp或打電話問下有冇現貨
有無去信和幾間cd舖問下?
而家微博幾個站幾好喎
而家礦組主打投票
幽靈負責音源
分工合作唔會資源重疊
[TSKS]HT4.E68.200130.中字

https://www.bilibili.com/video/av85947973
仲團結過韓黃
曾幾何時韓黃都係入坑點
依家韓黃做好本份已經執到
有無人同我換相換卡
好on9 我有張專 無左張小卡
睇左HT啦
其實最大既問題係將D老話題翻炒再翻炒
冇咩新鮮感
整體都幾好笑既
不過想要D新意囉
講得太多世紀末既野

成個節目內容都係作家問題
都畀唔到觀眾想睇既野
2020仲打倒HOT真係過哂氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞