[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (29) ALL FOR YOU

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我都預咗佢會延期㗎喇
咩原來李洙赫好紅
其實點解韓黃可以咁易脫飯既......明明重組係一件咁感動既事 哥哥全部實力顏值又keep到 資源上黎講仲泊到YG呢個碼頭.....
好期待最好上多啲綜藝
你幾時入坑既??
姜生既事對韓黃太傷喇
姜生令韓黃好重視既20週年蒙上污點
一世都唔會原諒佢
[지미집캠] 젝스키스 'ALL FOR YOU' 지미집 별도녹화(SECHSKIES JIMMY JIB STAGE)│@SBS Inkigayo_2020.2.2

https://tv.naver.com/v/12179504

睇下衝唔衝到5萬啦
我17年睇佢地大田個stage再補無挑個時入坑既
其實20週年單野我都明係好傷
但做衰野既人已經離團 唔係應該更齊心守住剩低既人咩
發生個件事 傷害最深既一定係4個哥哥 島主之前又一直比白飯攻擊佢利用水晶重組呃錢之類 到有人直情出黎呃小黃錢 最傷既係邊個先...
我只係覺得如果真係鍾意粒星 一定係想做令佢地開心既事 傷天害理既又唔係佢地...
唔少韓黃將人生重要既16年付出左去等待
到終於等得返黎 就因為一個人走歪 又再次支離破碎
睇到都心痛
唔好意思自覆

講開姜生單野 點解中黃態度可以差咁遠 真係O哂咀
你講中國姜飯同中國現役4人飯?
微博D唯56其實多數都係姜飯黎

咁點解香港FB IG同依度差咁遠?我都想知
唔算太差但都唔叫好囉
佢地今次回歸好黑仔
又碰上武肺
幾場簽售同演唱會都延期
Twi有人話羅pd三月中去肯尼亞
唔知係咪拍長頸鹿🦒呢
好一般啦
個團兩年來元氣大傷
加上兩年4個月既空白期
任何一個idol有兩年幾空白應該都會收左一半皮
希望水晶今年可以多D活動啦
開唔到con就拍多D綜藝啦
Vlive真係可以好好用下
最冇天理既係犯錯果個仲想東山再起
仲未知自己錯咩
■□ 첫번째 미니앨범 ALL FOR YOU 초동 최종 □■

■□首張迷你專輯ALL FOR YOU最終初動□■

https://gall.dcinside.com/board/view/?id=6kies&no=2694574

第7天日間 10,1**張/最終44,3**張
包括剛纔最後積攢的工具+募款跑來的數量, 日銷售量超過了1萬張
有些老爺們覺得有點遺憾, 但初動不是盡頭
不要太可惜, 認真做專輯音源吧

鼓勵到最後的老爺們
因爲是小額,所以說抱歉而送來的老爺們
瀟灑地開槍後去勞動的老爺們
到處宣傳的老爺們
各自購買的老爺們
遠方送來的海外老爺們
先聯繫我的中國工具隊老爺們
所有購買唱片的老爺們.
全部都謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞