欅坂46暨日向坂46交流區第八十七回 種子花食屎啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
俾上村搶贏左
係wo
miho話鐘意食パン 美玲即刻話食パンはパンじゃない パンと言えば菓子パン
講真 種子花剩係識開個頭 又唔撚識收尾
見條路線賺到錢就繼續落去 都無諗話班成員感受
錢就識賺 人地感受又唔撚使理 真係on9唔係扮
屌佢老味 行翻二三單路線咪算 係撚要行反叛
得閒反叛一單咪算
akb想當年都係一年先一單個風格型啲啦
欅單單都搞到咁撚chur都唔知做乜鳩
五妹neru個堆走咗都仲未識醒覺
佢地出道個下應該肯撚定無諗過行呢啲路線

利申 二人センゾ真心神曲
我覺得平手應該唔會無啦啦掉低班團友
肯撚定佢想讓c低營運唔撚比 跟住就
9成啦 平手自己都唔鍾意一直c啦
營運真係好撚on9
我諗無邊個種意長期做c 個種壓力得佢地先知
小坂都身體不適 希望無野啦
唔好再講啦
平仔呢d補水即日走既,連九單都無得見
好傷心
望住wallpaper 仲未有實感2個推一夜間就走左
小坂自己都話其他mb一直進步上行緊 但係自己就原地踏步
就好似一直企係山頂既 你做再努力都係係頂端 反而其他仲有進退既空間

日向有d唔同 佢地試過平假個期可有可無既狀況 就算宜家明知全選拔都好
個個都好落力 積極 珍惜任何機會 好似日會同其他節目咁
雖然我唔係推平手但我好欣賞佢
所以平手一走我都覺得呢團實摺硬 2期又無乃個邊咁猛
如果佢真係同營運傾唔掂數可以好似美大咁活動休止
我又唔信營運真係會因為休止而一直唔出新單
揀得脫退應該營運真係on9到無藥醫
關咩事,轉唔轉曲風都出事,平手咁勁,咪又係佢做c,唔定曲風可能無咁出名添
有無可能叫返neru返嚟
唔關曲風事 會一直唔轉c?
講真呢啲反叛風格 除咗平手你會諗到邊個會適合過佢?
行翻普通偶像風既個個都得啦
唔係舞步太chur一個二個會走?
次次都要用咁大力度去跳舞 跳多幾次鐵人都收皮啦
個個臨走前都話欅既風格都我心目中唔一樣/覺得自己唔夾
我寧願佢地慢慢黎好過一野升上天翻唔到轉頭

見台仔係度討論呢單,係咪真架
我有睇過Lisa訪問話佢唔想做C 好驚⋯
但係講到個個唔肯上,迫平仔上會唔會又太荒謬
驚做c人之常情 好L大責任 隔離烏都試過擔心自己做c d碟賣唔出
何況連c左咁耐 d mb慣哂
咁我覺得17年佢地都應該未準備好去頂平手個位

個個係到18年先話頂到仲話一頂過就知個壓力有幾大
其實都怕日向共到苦但唔可以同甘
傻鳩營運可能仲信以前AKB
死都要強推一個人出嚟不動C嗰套
而家日向其實根本唔洗格硬綁死菜B做C
但就chur足佢四單
明明好似乃團咁換下C 細水長流仲好
種子花俾我感覺上想出道冇耐
就追曬人地團幾年嘅進度咁
根本睇唔出有長期發展嘅計劃
感覺就好似你用咁既方式行好順利好成功 但我偏要按自己個套行咁
所以咪仆街
個時係7單都輪左代C, 咁講到喊住迫平仔上係指咩?
最後個cm話爭勝心差.....好中肯
其中一個全選拔+不動c既壞處
全選唔緊要 反正人少 重點係唔換C
唔一定 有d真係唔想做c位既
又有不動c 又全選 仲要上進心黎做咩.....Mstat 欅寫坐定定咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞