欅坂46暨日向坂46交流區第八十七回 種子花食屎啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
岩先睇完架仔網
佢地就估 小林 理佐 或者 光
睇黎 小林 同 光 都好多人睇好
幫larme拍個啲姐
ray 個啲好正
都代打過c 位嘛
一定睇好既
光企c位會好好多 否則會隱左型咁
其實要做C佢地一定得
不過一定唔會係平手個種所有野聚集晒落佢到個種
佢地兩個做會比較好既
如果隊長做C 一陣唔賣得 我驚佢又覺得係自己錯
要話俾醫護知,無論你地決定係點,市民會支持你地

支唔支持醫護大罷工?
A: 支持,連OT 都無,冒咁大風險,會死人!
B: 唔支持,置市民安危於不顧,不道德

仲等咩, 快黎投票啦!
分享自香港地投票 HKVOTE
https://hkvote.org/Topic.php?id=1008

幫手Wtsapp, FB 散出去

--------------------------------

原Post

大家支唔支持醫護大罷工?

入黎幫手推十次

https://lih.kg/1837575
雖然無可能可以第一次就做到平手果個level
但光係值得比資源既
換C唔係唔得嘅
只係代C個期表現再好 平手一出返黎企C
基本上大多數都話平手真係唔同啲
你仲點叫其他人敢企個C位?
隊長應該唔企c 位的
職責唔同
依家都冇得避啦 同平手比較就一定既
只可以希望啲人唔好下下都話 如果係平手就好啦之類
終於追哂po
一日發生咁多野真係要d時間消化
報紙佬寫既
如果馬會開呢個盤 我信馬會會收皮
開1賠1.000000001都死

已經有人講坂道研修生係咪會入欅
Wow講到平手咁撚柒勁,想點就點
佢係咪可以即刻安排我同佢仲有栗三個即刻去台灣同性婚姻
屌 無腦平黑真係好撚弱智 on99

有冇人可以翻譯下講咩
邊一部分
下面果part 姐係同成員有衝突?
相反 呢part之前rock in japan訪談有講過 佢話之前有一段時間已經有離開嘅念頭 但佢覺得佢仲要向欅坂報恩所以選擇留低 咁我諗當中成員都有叫佢留低再打拼多一陣先
咪畀啲傻西搞到激氣啦
啲人唔知頭唔知路淨係識指手畫腳
twittwr有冇咁多関係者個個都話現場做staff
佢哋點講

小作文feel, 但又唔係全假
一沉百踩架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞