欅坂46暨日向坂46交流區第八十七回 種子花食屎啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
真 等於你睇住佢地出道到依家咁 有哂感情

比著你本身有班相處咗幾年既朋友s
無啦啦有啲去咗留學有啲退學有啲轉校咁
跟住有個朋友不停帶啲新朋友入黎
就算熟得到都唔係當初個種感覺啦
全部繁體中字
天醬 吉村天敵
新聞翻譯:
【對於欅板46獨特的個性和表演,有著比常人強一倍的執著。她經常對周圍的人訴苦說:「因為‘欅阪46’是‘欅阪46’,我覺得沒必要做和其他組合一樣的事情。」

因為執著,與工作人員和成員發生了很多衝突。此前,在確定平手組合退團之前也有過交談,但由於成員們的勸說,最終還是留下來繼續活動。】

呢d又係咩黎架?

脫退就出呢d,
即係平手走唔走都係佢錯⋯
黑羊
外人永遠唔會明白
好明顯依家個營運想射晒波去平手度
駁唔到
其實我覺得就算咁寫平手都係冇做錯
大意話拍けやかけ果陣班女係勁閪唔敬業 連住拍幾集果陣 休息時間好似地獄咁

反而乃同日向就唔同
邊個休息時間先
mb休息唔出聲正常wo
有時待機時間 日向d人同若林春日都係無咩講野
就算休息室.....團團都好似日向咁活潑咩 人都會攰
仲好似話佢地二期唔打招呼 勁大牌咁
又唔記得啲staff 咩名之類
集同集中間

屌你老味拍一集之後抖下又唔得咁 on99
一個廠咁多staff
記住自己d staff都難啦
但無打招呼係大忌
其實集同集中間個時間唔係應該係啲staff個準備時間咩仲點得閒主動同你地吹水
情意結遮 洗咪吹到偏激
48既團都脫離狙AKS間垃圾野 幾時換走shit&flower
我比較好奇一集要拍幾耐
可以壓縮到一日拍四集咁勁
一日拍4個鐘咁唔知幾多集

就我所知 nmb套學習君都係一次3集
我做けやかけ都差唔多
可能淨係入廠一句おはよう同よろしく之後就冇

冇可能冇打招呼ge
21人時期嘅櫸坂比到人無限嘅可能性(1, 2 ,3單時期),睇返果期嘅訪問,佢地係諗緊呢21個人活動三五七年後解散
我諗都係
日本人依d基本禮貌冇可能唔做
白麻有條廣告making of就係比人影到掛住傾計無同staff打招呼
比人屌到仆街 片都要del埋
佢上面係咪寫拍四集?拍四集應該唔止四個鐘⋯
如果主持換衫,囡囡補妝,中間小休,集與集有道具加減,基本上可以拍成日⋯

我諗班幕後如果嬲佢地,真心唔奇⋯唔知點解我好記得之前咪有集話拍毛公仔,因為無內容所以剪左做五分鐘俾你地成員望下就算⋯

我估佢地成班都拍左好多拍得又耐又唔出得街既野,拍左幾集內容都無野出到街,最終又要加拍真係會嬲架⋯

日向個d個個講到野,有反應,拍到內容,一個鐘都拆左兩集播個d直頭恩物⋯

如果唔關拍攝事,關打招呼事咁我無野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞