欅坂46暨日向坂46交流區第八十七回 種子花食屎啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
一直都擔心緊小坂會唔會比垃圾種子花搞到做左第二個平手
見到平手最後落得咁既下場我真係更加驚
睇完小坂blog都feel到佢壓力愈黎愈大
應該出隻9單就可以平息返佢地
成個團個氣氛會跌晒,壓力又大,今鋪真係要捱到出頭天
唔執咪算好
非選拔又唔夠人好似乃團咁組under
呢個問題遲早日向都會面對...無可能單單全選拔
「破壞與再生」
岩架啦 當自己岩岩出道再黎過算啦

反正家陣都冇得再輸
唔係驚無live,無竟然無喺畢業前趁早睇成員嘅live,好後悔
究竟呢單野會唔會做到聽日全日本報紙頭版
咁都唔會搞到平手脫退架
好彩17年rock in japan 現場都聽過2隻歌但今年先入坑
要睇日向會唔會再加人 我想佢20人玩到尾
中出昌大個仆街個單日本講完未?
個到就應該係影響其他mb
平手點解咁做就真係唔知
係wo唔記得咗佢
菜菜
開頭欅飯都係想21人到尾ga
今日先道歉
唔好提21得唔得 我已經特登數少左memi
同種子花傾唔埋泠
但肯定既係平手應該冇要求過mv重拍了
平手脫都唔知係咩一回事,真係等宣布係私人決定定官方野

私人決定真係九單係最後都見唔到平仔
垃圾種子花拎集體退團黎宣傳東蛋碟係咪癲架

其實選拔個單係咪真係鈴本走既導火線
如果係真既,種子花正仆街

非選拔個首其實當unit 出都得,但你要佢地以咩別名出呢首歌?Under Team咩
個黑眼圈越嚟越大
其實平仔由五單開始自閉嗰陣我就估佢係咪覺得自己搶晒風頭,所以開始唔講嘢。跟住依家啲唔出名嘅mb繼續唔出名。而欅坂咁出名,但係材外活動對比其他團又比較少,日向就算係under都會有舞台劇。
平手係咪覺得唔想好似騎劫欅坂所以走?
所以佢都用脫退依個詞,而唔係畢業依個詞,代表係唔好嘅嘢,或者係自己唔想再理欅坂而忍心走
一句講晒
種子花正垃圾
咩都做唔好
點解肯定
日向真係唔好玩full team 人全上,根本會玩死佢地
欅就好例子

首首都要全隊上,就要求所有人無病無痛,無間斷咁出席所有工作同排練

老實講,演唱會有幾首歌唔洗全員上,俾佢地休息都好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞