[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
Welcome frank it is time to come back!
你老味乜咁撚高人工
幾個月啫,唔係長久
PSG有錢
每年都係一月搵件廢老前鋒返黎
咩轉會目標決定球會高度
半年20m 到
阿狗官方同阿迷一樣, 逐球逐個球員逐個畫面J緊
拎一分j撚到上天
屌那星佢人工cut一半都仲係高過大半隊波
球會要捧譚狗做第一前鋒有乜計
做乜係咁J 卡雲尼
全世界都知你要有經驗前鋒駛
住烏做後備好駛好用 雪到硬哂輸一場又收皮 可以點
錢未至於大問題 問題係卡雲尼今年好似幾多傷
而家係搵個後備前鋒頂住個雞頭者

講真一線既 而家冬窗都唔會走喇

又要比位痰仔上
鷹,依家其實plan A係Cavani定Dembele?
wu lei
屌你老母 返兩個禮拜買到層樓 點解我係香港人!
唔撚理你點買
總之下季冇前4林狗好躝
下季計起3季內重奪英超
理得佢360k定1m 又唔係我俾錢
好過睇阿姨先啦
總之買啲新血入嚟 唔想睇住我地比拜狗炒
林伯:說好的不降班/英超10強 收貨呢
林狗有信心呀嘛
4大中堅呀嘛
Edinson Cavani's father says the striker will join Atletico Madrid if he is allowed to leave Paris Saint-Germain in January. (Sky sports)

"Simeone wants him now (in January). The head coach of Paris Saint-Germain (Thomas Tuchel) has also said he needs him to help compete in the Champions League.

"But PSG do not want him to go to Atletico Madrid if he finds an agreement.

"I think there is a strong chance he will go to Atletico, the option to join the club (Atletico) always remains in June.
唔係j卡雲尼係唔想再睇阿衣條柒頭
琴日拖肥場波仲好笑
不過我地冇資格話人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞