[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
個球慢流都無問題?
唔係隻傻閪左閘 對面會射到?
女人反而穩陣左
Azp踢返左 rj踢返右 基本上後防可以唔執住
前面一撚定要買人 根本入唔撚到波 唔通要靠ayi同兩個老將咩
隻左閘唔知做乜鳩,但係短手狗係短手+落地慢
我地車區ching不嬲都雙重標準 對人唔對事
有幾個真係對人唔對事
事實kante影響力細左,有價好賣
成日賣賣賣,有撚人高價買先得架,年紀開始大人工高,數黎數去得psg,如果賣去英超你不如食屎啦,到時人地勁幾個lv 都唔止就真係笨柒
最應該清走你條撚樣
其實打得幾好
屌,咪話有價好賣,識唔識中文?
無價咪繼續係到,要一句一句咁講
有冇人覺得自從迪加出返嚟之後,進攻問題仲大過防守問題?
諗到幾個因素
1. 美隊傷咗,金章打左大袋打右,明顯安被對面隊防佢cut入大位,呢個時候左閘後上就非常重要。但可惜e33定a28出波能力都好平庸,而且同安都唔夠夾
2. 成隊波其實都無人識畀靚直線,季初佐真奴其實偶有佳作,但都只限長距離高波直線。我自己就覺得其實成隊後生兵比起上季已經算係多咗走位,反而畀致命直線嘅能力要練吓
3. 季中似乎都買唔到攻中,唯有等切出返嚟就會好啲,MOUNT輪換同入替會比較好。但要切一傷完就有態又好難...
幾時美軍再來了
Cls 點解咁都有人爆閘 仲要雙重標準
大家仲覺得要唔要買ake?

不了
買到就買,但左閘、前鋒重要啲。
你嘅意思係射到就一定入?龍門冇責任撲返個波出嚟?
阿迷真係弱智 爆閘
安隻左腳出唔到波
柏圖出到波就唔夠快
袋狗踢右超勁 踢左垃圾

睇嚟都係靠美國狗復出
之前d轉會窗令我太失望
隻臭雞炒左去賣佢去拍milf啦
買就快撚D啦
傳奇巴狗都話識儲氣有1,2場好波踢下
但呀姨呢條撚屌真係閪足咁多場
支那大禮已到
果然如大宗所料係鳩鐵出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞